Suntem şi pe:

Articolele zilei

Soda Ocna Mureș joacă fotbal în continuare!

Publicat

- 1.004 vizualizări

Jucătorii și staff-ul echipei de fotbal CS Ocna Mureș au primit ieri, 21 iulie 2020, rezultatele în urma testării luni pentru Covid-19, toate rezultatele fiind NEGATIVE!

De puțin timp am fost anunțați de către Direcția de Sănătate Publica Alba, cum că toate probele prelevate luni, de la echipa noastră sunt NEGATIVE! Acestea fiind spuse, începând de mâine ne putem antrena normal și putem începe jocurile amicale!

Prima partidă de verificare – sâmbătă, contra campioanei județului Mureș – Unirea Ungheni!” au scris oficialii clubului ieri pe pagina de socializare.

Testul băieților de la CS Ocna Mureș a reprezentat și un test indirect al răspândirii coronavirusului în Ocna Mureș. Toate rezultatele fiind negative este un semn bun că la Ocna Mureș virusul nu s-a răspândit încă. De la începutul lunii iulie la Ocna Mureș s-au înregistrat doar 4 cazuri noi de infectare cu coronavirus, un caz din păcate decedat. Ultimele două cazuri sunt de la persoane angajate la o companie mare în afara localității Ocna Mureș.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design