Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Crește interesul autorităților centrale pentru orașul Ocna Mureș

Publicat

- 3.317 vizualizări

Dacă până în urmă cu ceva timp mulți spuneau că orașul Ocna Mureș este în județul Mureș sau chiar habar n-aveau cam pe unde e situat pe hartă orașul nostru, iată că în ultima vreme autoritățile centrale încep să fie atrase de investițiile noastre și să fie interesate de dezvoltarea orașului.

            Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, domnul Ion Ștefan ne-a vizitat nu cu mult timp în urmă pentru a discuta cu autoritățile locale despre posibilitatea de investiții în infrastructura turistică a orașului, având în vedere că Baza de tratament și agrement Ocna Mureș este în plină construcție. Complexul sportiv pe care îl dorim realizat în jurul bazei de tratament a fost atunci o opțiune realistă și realizabilă, Compania Națională de Investiții asigurând sprijinul financiar pentru acest nou obiectiv.

            Astăzi ministrul Finanțelor, domnul Florin Câțu, s-a arătat interesat de posibilitatea ca ministerul pe care îl conduce și Guvernul din care face parte să se implice în dezvoltarea economică și socială a orașului Ocna Mureș. E un prim pas prin care Ministerul Finanțelor își arată deschiderea către ceea ce înseamnă viața economică și socială a orașului nostru..

            Având în vedere interesul crescând al autorităților centrale pentru ceea ce se întâmplă în Ocna Mureș din punct de vedere al dezvoltării comunității prin investiții care să pună în valoare potențialul natural al orașului, implicarea acestora în realizarea de obiective de interes național, este evident că viitorul orașului începe să se contureze așa cum ni-l dorim cu toții: stațiune turistică, balneo-climaterică, pentru turism, tratament și agrement.

            „Nu mai e mult până când Baza de tratament și agrement va fi finalizată, iar Complexul sportiv va aduce plus valoare zonei Bazei de tratament. Sunt pași mari spre un viitor mai bun pentru Ocna Mureș.”

Primarul orașului Ocna Mureș,

Silviu Vințeler

Citește mai departe