Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

OFICIAL: suntem campionii Ligii a 4-a, sezonul 2019-2020!

Publicat

- 809 vizualizări

Astăzi, Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a hotărât înghețarea tuturor competițiilor la nivel județean, cu excepția Cupei României!

Odată cu această decizie, am devenit campioni!

A fost un campionat interesant, dar totodată ciudat, din cauza pandemiei, care a lovit întreg fotbalul!

Nu avem cuvinte sa exprimăm ceea ce simțit acum, știind cat de mult am muncit pentru a demonstra că suntem cu adevărat cei mai puternici, deși eram cotați mult sub valoarea arătata pe teren!

Dovada că am fost cei mai buni, este simplul fapt că am preluat șefia ligii a 4-a in etapa a 3-a, și am pastrat-o la noi până acest moment, având nu mai puțin de 14 victorii și două egaluri, fara sa cunoaștem gustul înfrângerii, având și 5 puncte avans față de principala contracandidata la actualul moment!

Ne bucurăm acum, trăim clipa, însă suntem conștienți că avem mult de muncit pentru a ajunge acolo unde ne-am propus – in Liga a 3-a! Așteptăm informații referitoare la jocurile de baraj, și sperăm la o relaxare pentru a reuși să ne organizăm fara prea mari eforturi financiare pentru aceste dueluri!

Totodată, ceea ce trăim astăzi, nu putea avea loc fără aportul maxim al jucătorilor, care au înțeles ceea ce înseamnă o familie într-un vestiar!

De asemenea, ținem să pe mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, in frunte cu Primăria Orașului Ocna Mureș, Consiliului Local Ocna Mureș, conducerii Clubului Sportiv Ocna Mureș, și nu în ultimul rând, vouă, minunaților suporteri, care ne-ați fost alaturi!

Desigur, va revine datoria sa ne susțineți in continuare, iar noua ne revine datoria sa vă ținem aproape de noi!!!

Punem pe.foaie tot ce tine de organizare, incercam sa dam drumul la antrenamente cu respectarea tuturor normelor și vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă!

Un, doi, trei… Și: Campioniiiiii, Campioniiiiii, ole, ole, ole!

Citește mai departe