Suntem şi pe:

Articolele zilei

Un proiect inedit se va desfășura în orașul Ocna Mureș, începând cu data de 15 iulie 2020

Publicat

- 3.662 vizualizări

Casa de Cultură, “Ion Sângerean”, Primăria, Consiliul Local Ocna Mureș, Biblioteca Liceului Tehnologic Ocna Mureș și Asociația “Pro Copilăria” vin cu acest proiect ce are drept scop formarea gustului pentru lectură, dezvoltarea și întreținerea pasiunii de a citi.

         “Căsuța de lectură” propune lectura ca terapie și ca modalitate de petrecere a timpului liber. Tinerii- și nu numai- sunt invitați să citească, iar regulamentul de utilizare a bibliotecii stradale este următorul: iei o carte, o citești și o așezi la loc; iei cartea dorită, aranjezi frumos cărțile rămase și închizi cu grijă ușa. Cărțile împrumutate se îngrijesc și se returnează în bună stare.

        În orașul nostru vor fi montate șase căsuțe de lectură: două în centrul orașului, trei în parcul orașului și una în parcul Unității Medico Sociale Ocna Mureș.

        Cei care au inițiat acest proiect doresc să crească numărul cititorilor, tinerii să aibă o altă preocupare decât telefonul, cititul să fie o relaxare și o terapie pentru fiecare cititor.

         “Așadar, dacă ai cărți și vrei să le donezi, le poți aduce la Casa de cultură din orașul nostru”, transmit organizatorii acestui minunat proiect!!!

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design