Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Iti doresti sa aplici pentru un credit? Iata cele 4 reguli de la care nu trebuie sa abati!

Publicat

- 529 vizualizări

Viata de zi cu zi este plina de provocari neprevazute, iar, de cele mai multe ori, salariul sau banii stransi la saltea nu sunt suficienti. Ce este de facut intr-o astfel de situatie? Te orientezi asupra unei surse noi de venit. Chiar daca familia si prietenii iti sunt mereu aproape, probabil ca, adesea, nu iti este tocmai comod sa apelezi la bunavointa lor, mai ales daca esti obisnuit sa iti rezolvi problemele singur. 

O varianta la indemana care te va ajuta sa faci fata unei probleme este un imprumut. Printr-un click aici poti afla toate informatiile necesare despre cum poti intra in posesia sumei de bani. Odata ce ai trecut de acest pas, tine cont de urmatoarele reguli care te vor ajuta sa iti gestionezi cat mai bine finantele.

TOP 4 reguli de la care nu trebuie sa te abati in momentul in care iei un imprumut

  1. Imprumuta doar cat ai nevoie

Cu siguranta, va exista tentatia de a luat mai multi bani decat ai nevoie, insa acest lucru nu te va ajuta intotdeauna. Nu uita, acesta nu este un cadou, iar fiecare leu imprumutat trebuie restituit intr-o anumita perioada de timp. Astfel, incearca sa estimezi suma de care ai nevoie si profita de flexibilitatea in alegerea ei!

  1. Foloseste banii cu cap

Odata ce ai primit suma dorita, nu uita sa iti rezolvi problemele. Probabil iti vor surade tot felul de idei, precum o calatorie in alta tara, achizitionarea unei noi masini, dar toate aceste lucruri te vor aduce la sapa de lemn. Iti poti gestiona finantele in mod inteligent, in asa fel incat iti vei permite si mici placeri ale vietii. Seriozitatea este una dintre calitatile ce trebuie sa primeze intr-o astfel de situatie.

  1. Transparenta si corectitudine

Chiar daca ai incasat suma dorita, nu uita ca luna de luna vei inapoia putin cate putin din tot ce ai primit. Bancilor nu le plac surprizele si nici intarzierile. Asa ca, incearca sa iti prioritizezi cat mai bine cheltuielile lunare, pentru a nu intampina probleme. Poti incepe prin a-ti plati facturile, datoriile, iar, la final, suma ramasa se poate duce pe distractiile tale.

  1. Renunta la pesimism 

Este posibil ca, la o perioada de timp, sa incepi sa te simti vinovat pentru ce ai facut. Nu este un lucru gresit ca ai apelat la un credit bancar, dimpotriva, acesta te-a ajutat sa depasesti perioada sensibila prin care ai trecut! Daca iti faci griji de acum incolo, retine ca doar optimistii reusesc cu adevarat sa faca orice isi planifica. Incearca sa te bucuri de sansa primita si sa apreciezi fiecare alegere pe care ai facut-o in viata. Este important sa nu ai regrete, deoarece doar asa te poti considera un om cu adevarat fericit! Poti afla de aici cele 5 metode care te vor ajuta sa te bucuri mai mult de viata!

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care intentionezi sa aplici pentru un credit bancar, incearca sa ai in vedere cele 4 reguli prezentate. Te vor ajuta mai mult decat iti poti imagina!

Citește mai departe