Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Vrei să faci o schimbare în bucătărie? Află AICI cum să achiziționezi corect electrocasnicele!

Publicat

- 671 vizualizări

Cu atât de multe opțiuni, ce pun pe primul loc stilul, dar și calitatea și tehnologiile disponibile, selectarea celor mai bune aparate pentru o bucătărie nouă sau în curs de renovare poate fi copleșitoare pentru tine. De aceea, este bine ca, înainte de a merge la cumpărături, să îți faci un plan și să ții cont de sfaturile de mai jos.

Iată ce trebuie să ai în vedere când achiziționezi electrocasnicele!

  • Buget și amenajare

Fie că ai sau nu o direcție clară în ceea ce privește design-ul bucătăriei, ai nevoie de electrocasnice noi, iar acest lucru va depinde totuși de linia pe care alegi să mergi. Stilul mobilierului sau culorile nu ar trebui să contrasteze foarte mult cu aparatura, ci mai degrabă să se potrivească perfect. 

Bugetul pe care îl stabilești pentru acest plan va influența foarte mult achiziția electrocasnicelor pe care ți le dorești, așadar acesta trebuie să fie realist, conform proiectului. Pe DEXO.ro, găsești mai multe modele de astfel de dispozitive, care sunt potrivite pentru orice tip de bucătărie. Totul este să ții cont de dimensiunile spațiului de care dispui și de design-ul pentru care ai optat.

  • Utilitatea electrocasnicelor și stilul tău de viață

Când îți planifici noua bucătărie, va trebui să iei în considerare și stilul de viață al familiei tale și să alegi electrocasnice care îți vor fi de folos. În cazul în care ești deseori gazdă pentru petreceri, o mașină de făcut gheață este ideală pentru a-ți servi oaspeții cum se cuvine. De asemenea, cuptorul cu microunde sau prăjitorul de pâine sunt esențiale pentru pregătirea micului dejun sau a pachetelor celor mici pentru școală. Indiferent dacă te ocupi singur(ă) de renovare sau apelezi la ajutorul unui expert în amenajări interioare, încearcă să vizitezi showroom-urile magazinelor, pentru a vedea produsele și pentru a te asigura că îți confirmă așteptările. 

  • Stil și detalii finale

După ce ai stabilit bugetul și utilitatea electrocasnicelor, te poți gândi la detaliile care să completeze design-ul bucătăriei. În cele de lux, care sunt în trend acum, oțelul inoxidabil este cea mai populară opțiune, mai ales în cazul device-urilor inteligente. Pe lângă faptul că este durabil și rezistent, acest material este ușor de curățat, fiind specific stilului industrial. O altă tendință este integrarea electrocasnicelor în mobilierul de bucătărie, ceea ce presupune realizarea unor piese personalizate, conform dimensiunilor aparatelor alese.

Un avantaj al electrocasnicelor de calitate este faptul că, de cele mai multe ori, au linii clasice, care se potrivesc cu diverse stiluri de amenajare. Când mergi să cumperi aparatele, va trebui să iei în considerare și detaliile acestora, pentru a se încadra perfect. 

  • Cumpără smart 

Indiferent de bugetul pe care îl ai pentru renovarea bucătăriei, trebuie să ții cont mereu de valoarea produsului – nu trebuie să optezi pentru cele mai scumpe, deoarece nu toate vor fi dotate cu aceleași funcții sau nu se vor ridica la așteptările tale. Un design bine conceput nu înseamnă numai funcționalitate, așa că ține cont de acest aspect atunci când mergi la cumpărături.

Acestea fiind spuse, iată cele mai importante recomandări, pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să-ți renovezi bucătăria. Alegerea corectă a electrocasnicelor trebuie să primeze, mai ales dacă vrei să te încadrezi într-un anumit buget și îți dorești ca totul să fie armonios. Cu puțină organizare, vei avea o bucătărie de vis într-un timp scurt!

Citește mai departe