Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

O femeie de 63 de ani din Ocna Mureș confirmată cu Covid-19 a decedat

Publicat

- 2.630 vizualizări

O persoană infectată cu coronavirus din focarul apărut la UMS Ocna Mureș a decedat miercuri, 13 mai 2020. Este vorba despre o femeie de 63 de ani, contact al unui bolnav de la căminul social din subordinea primăriei Ocna Mureș, unde a fost înregistrat un focar.

Femeia a murit la spitalul de la Blaj, care treatează pacienți COVID.

Decesul s-a produs miercuri, 13 mai, iar cazul a fost confirmat în data de 9 mai.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în această seară, decesul.

”Deces 1028

Femeie, 63 ani, județ Alba.

Dată confirmare: 09.05.2020.
Dată deces: 13.05.2020.
Comorbidități:Insuficiență renală cronică, epilepsie, accident vascular sechelar, epilepsie, diabet zaharat tip II, gonartroza operată.
Link: contact cazuri confirmate, cămin social Ocna Mureș.”

Transmitem pe această cale CONDOLEANȚE familiei îndoliate. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

La unitatea medico-socială din Ocna Mureş, unde sunt îngrijiţi 80 de vârstnici cu probleme medicale, au fost testate pozitiv un număr de 16 persoane. Este vorba despre 5 cadre medicale şi 11 pacienţi. În paralel cu ancheta epidemiologică a fost derulată şi o anchetă a inspectorilor sanitari. Ca urmare a identificării unor nereguli grave în activitatea Centrului, inspectorii DSP Alba au aplicat sancţiuni în valoare de 42.000 de lei. Miercuri, 13 mai, Consiliului local al oraşului Ocna Mureş a aprobat demiterea directorului Oprea Maria-Daciana din funcţia de director al Unităţii Medico-Sociale, ca urmare a neregulilor constatate către DSP Alba.


Citește mai departe