Suntem şi pe:

Articolele zilei

Iată ce ar trebui să porți primăvara asta dacă te consideri un bărbat stilat!

Publicat

- 631 vizualizări

Primăvara și-a intrat deja pe deplin în drepturi, iar temperaturile încep să fie tot mai crescute. Totuși, diminețile și serile sunt încă destul de reci, fapt care nu te lasă să renunți încă la hainele ceva mai călduroase. Chiar și bărbații au nevoie de confort atunci când trebuie să iasă din casă, dar, spre deosebire de femei, care petrec în general mai mult timp cu vestimentația și accesorizarea, ei preferă un mod mai rapid și mai practic de a se îmbrăca.  De aceea, jachetele sunt piesele de rezistență ale garderobei masculine în sezonul cald.

Garderoba oricărui domn ar trebui să cuprindă un set potrivit de jachete pentru bărbați. Este de dorit să existe câteva modele care nu doar să țină de cald, dar și să-i facă pe cei care le poartă să arate bine. Până la urmă, acesta este primul lucru care atrage atenția asupra stilului unui bărbat în anotimpurile răcoroase. Există atât de multe alternative disponibile pe piață, încât alegerea celei potrivite poate fi o sarcină dificilă. 

În cele ce urmează, sunt evidențiate câteva stiluri de jachete pentru bărbați, care le vor aduce mai mult stil în acest sezon și pe care fiecare domn ar trebui să le aibă în colecția sa de haine.

Iată cele 3 stiluri de jachete mereu la modă pentru un bărbat elegant

  • Hanoracul este o piesă de îmbrăcăminte cunoscută și des utilizată în situații casual sau atunci când ești implicat în activități sportive. Poate că nu este cea mai la modă componentă a garderobei, dar cu siguranță își face treaba, pentru că este una din cele mai versatile jachete pentru bărbați. În funcție de preferințele fiecăruia, se pot alege modele cu sau fără glugă. 

Modelul cu glugă are avantajul că asigură protecția capului pe o vreme mai capricioasă, așa cum este cea de primăvară sau toamnă. Pentru un stil relaxat, se recomandă accesorizarea cu o pereche de blugi și pantofi sport, iar pentru un look elegant, i se poate asocia un sacou din denim sau din piele și cizme sau ghete.

  • Jacheta din blug are o istorie îndelungată. Poate nu mulți bărbați care poartă jachete din denim azi știu că aceasta a fost concepută inițial ca haină de lucru pentru mineri, cowboy, lucrători la căile ferate sau în alte locuri asemănătoare. 

Din întreaga sa istorie de peste un secol, acest tip de jachetă și-a păstrat principala sa caracteristică: durabilitatea. Se poate purta de multe ori, dar își va păstra integritatea și chiar stilul. Fiind atât de versatilă, se poate asorta la orice ținută, casual sau mai elegantă, sau chiar cu o pereche de pantaloni denim, dacă te asiguri că nuanțele sunt diferite. 

  • Jacheta sau geaca din piele este o altă piesă vestimentară care nu ar trebui să lipsească din dulapul unui domn cu stil. Poate nu atât de versatilă ca cele două modele enumerate anterior, aceasta are totuși o durabilitate crescută și un aspect mereu la modă. Fie că te duce cu gândul la rebelii motocicliști, fie că îți amintește de aviatorii din trecut, o astfel de piesă vestimentară oferă celui care o poartă acel plus de farmec al bărbatului care știe ce vrea și ce face. 

În concluzie, sezonul cald este o bună ocazie și pentru bărbați de a-și completa ținuta. Orice tip de outfit ar alege, domnii ar trebui să opteze pentru simplitate și măsură în accesorizarea vestimentației.    

Publicitate

Citește mai departe