Suntem şi pe:

Articolele zilei

1 mai 2020: 0 cazuri de infectare cu COVID-19

Publicat

- 1.239 vizualizări

Situația la 1 mai 2020, în orașul Ocna Mureș: de la începutul stării de urgență au fost înregistrate 11 persoane confirmate pozitiv la coronavirus. Dintre acestea, trei au decedat iar 8 s-au vindecat.

În acest moment în orașul Ocna Mureș nicio persoană nu mai este pozitivă la COVID 19.

Tot de la începutul stării de urgență au fost înregistrate în izolare 222 de persoane (persoane venite din străinătate, persoane confirmate ori persoane care au fost în contact cu persoane pozitive). 218 dintre acestea au ieșit din izolare.

În acest moment în Ocna Mureș mai sunt 4 persoane aflate în izolare. Persoanele aflate în izolare sunt nu prezintă simptome evidente de infecție cu COVOD 19.

Referitor la măsurile luate, vă informăm că spațiile utilizate de persoanele depistate pozitiv au fost dezinfectate integral. Vă asigurăm că au fost luate absolut toate măsurile, atât cele obligatorii cât și cele recomandate, pentru a fi împiedicată infectarea cu coronavirus în comunitate.

Publicitate

Având în vedere situația prezentată mai sus, vă solicităm, pentru a preveni orice infectare cu coronavirus, STAȚI ÎN CASĂ!

Protejați-vă gura și nasul cu mască de protecție sau orice obiect vestimentar adecvat (fular, batic, eșarfă etc). Dezinfectați-vă pe mâini cu apă și săpun sau orice altă substanță destinată acestui scop care conține alcool. Rugăm si pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor. Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare.

Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare. Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare.

Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi.

Primar al orașului Ocna Mureș,
Silviu Vințeler

Publicitate

Citește mai departe