Suntem şi pe:

Articolele zilei

4 GRESELI pe care TREBUIE sa le eviti in momentul in care iti deschizi propria AFACERE

Publicat

- 487 vizualizări

Care este diferenta intre cei care esueaza si cei care se bucura de succes? Raspunsul il vei afla in randurile ce urmeaza. Nu este suficient sa ai o idee geniala, pe care sa o pui in practica. Important este cum faci acest lucru! Stiai ca nenumarate start-up-uri dau faliment in primele luni de functionare? Cu ajutorul acestui articol, vei invata care sunt cele 4 greșeli pe care tu nu trebuie sa le faci, pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie.

4 GRESELI care iti pot ruina afacerea!

  1. Nu faci ceea ce iti place

Degeaba pui bazele unei afaceri care nu este pe gustul tau. Odata ce pornesti pe un drum, trebuie sa investesti atat timp, cat si energie. Din acest motiv, este foarte important sa faci ceea ce iti place, deoarece, doar asa, o sa ai satisfactie in munca de zi cu zi. Fiecare om viseaza sa mearga cu zambetul pe buze la locul de munca, insa acest lucru este posibil doar daca iti pui pasiunile in practica.

  1. Nu iti alegi un public tinta

In goana spre succes, este posibil sa sari peste acest pas important. Pentru a te bucura de o expunere cat mai mare pe piata, dar si de o promovare cat mai buna, este necesar sa te axezi pe un public tinta. De la acesta, vei afla ce anume iti doresc oamenii, dar nu gasesc pe piata din Romania si ce suma ar fi dispusi sa investeasca intr-un astfel de produs. In acest fel, iti vei da seama mult mai bine cum sa coordonezi intreaga afacere. 

  1. Nu iti faci un plan de afaceri

Pentru a-ti face o idee despre cum urmeaza sa iti dezvolti afacerea, cel mai bine este sa treci totul pe o foaie de hartie. In acest fel, economisesti atat timp, cat si bani, iar conceptul o sa fie mult mai usor de definit cu un plan bine stabilit in fata ochilor. Nu te speria, nu este nevoie sa detaliezi prea mult totul, ci sa te concentrezi pe elementele esentiale, care te vor ghida ulterior.

  1. Nu iti promovezi suficient afacerea

Promovarea este unul dintre pasii esentiali pentru a atinge succesul mult dorit! De ce? Doar asa poti ajunge la publicul tau tinta, devenind un brand vizibil in lume, dar si cu o credibilitate absolut necesara in orice domeniu ai alege. Cum poti face acest lucru? Poti opta pentru un serviciu de SMS marketing! Uita de promovarea in mediul online, care, de multe ori, nu aduce reach-ul dorit si opteaza pentru varianta mesajului text. In acest fel, te vei putea bucura de rapoarte detaliate, unde vei afla cate persoane au deschis mesajul si cate l-au ignorat. Alege astfel de servicii sms pentru business-ul tau si, cu siguranta, nu vei da gres. 

Avand in vedere cele prezentate, te simti pregatit sa iti lansezi propria afacere? Daca da, este important sa crezi in propriul vis si sa muncesti pentru indeplinirea lui! Nu te pierde in detalii si evita sa faci greseli, doar asa te vei putea bucura de un business prosper.

sursa foto: shutterstock.com

Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design