Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ce mai poartă ocnamureșenii? Află ce tendințe NU se demodează niciodată!

Publicat

- 1.020 vizualizări

Fie că ai o garderobă bogată și diversificată, fie că ai un stil constant de îmbrăcăminte, este important să fii la curent cu noile tendințe. Din dorința de acceptare, pentru a demonstra apartenența la un grup  sau pentru a impresiona, omul dorește să fie tot timpul în pas cu moda. Ceea ce multe persoane ignoră este faptul că majoritatea curentelor fashion revin în preferințele designerilor o dată la câțiva ani. Prin urmare, o garderobă de excepție nu ar trebui judecată după numărul de articole noi, ci după cât de adaptabile la noile cerințe sunt piesele care o compun.

Înainte de clasicul „nu am cu ce mă îmbrăca!” aruncă un ochi prin hainele purtate în sezoanele trecute. Cu siguranță vei găsi ceva foarte cool pentru momentul actual!

Dincolo de aerul personal adăugat ținutei, această modalitate de a-ți revigora garderoba este o adevărată soluție pentru a economisi foarte mulți bani. Astfel, tentația pe care o vei avea de fiecare dată când vei păși în mall va fi mai mică, iar bugetul tău mai mare!

Iată ce haine vechi poți reinventa sezonul acesta pentru a fi în tendințe!

  • Blue jeans

Blugii nu îmbătrânesc niciodată! Chiar dacă îi ai din facultate sau din liceu, denimul a fost, este și va fi mereu la modă. Câtă vreme nu suferă de o stricăciune ireparabilă, acest articol vestimentar nu ar trebui aruncat din dulap. Dacă ți-au rămas mici în lungime, poți oricând să îi transformi în pantaloni scurți sau trei sferturi numai cu ajutorul unei foarfece. În cazul în care ți se pare că aspectul lor este învechit, prin câteva trucuri simple poți să îi readuci la modă! Află aici cum poți transforma niște jeanși monotoni în cei mai cool pe care i-ai purtat vreodată!

  • Tenișii

Asemenea pantalonilor din denim, tenișii nu au vârstă. Aceste modele de încălțăminte sunt potrivite de la primii pași făcuți de un bebeluș până la plimbările lente de la bătrânețe. În funcție de calitatea materialului din care sunt confecționați și de grija pe care le-ai acordat-o, o pereche poate avea o durată de purtare de la câteva luni până la mulți ani. Culoarea poate fi oricare, căci vârful alb al pantofului îl va poziționa întotdeauna în topul celor mai utile, comode și evergreen încălțări.

  • Șepci și pălării

Atunci când îți regândești garderoba nu trebuie să ai numai o privire estetică, ci și una practică. În zilele cu soare arzător este esențial să îți protejezi capul și pielea. De aceea, accesoriile de pus pe cap nu vor fi niciodată vetuste. În cazul în care vrei ceva nou, poți încerca unul din modelele de șepci originale New Era de la Vgeneration.ro. Totodată, nu uita că poți reîmprospăta lookul oricărui accesoriu din garderoba ta. De exemplu, poți prinde o panglică la pălăria pe care ai uitat-o de mult într-o cutie pe dulap și, astfel, aceasta va fi readusă la viață!

  • Orice înseamnă negru

Deși este considerată o nonculoare, negrul este asociat cu eleganța, stilul și rafinamentul. Celebrul exemplu cu little black dress este foarte relevant pentru a înțelege atemporalitatea și efectul negrului. Prin urmare, orice articol vestimentar de această culoare ar trebui păstrat și îngrijit. Dacă din cauza spălărilor repetate sau a uzurii nuanța și-a pierdut din intensitate, poți apela la un produs pentru rufe care să o reîmprospăteze.

Cercetează cu atenție garderoba ta și cu siguranță vei găsi articole vestimentare de care ai uitat, dar care astăzi te vor face să ieși în evidență și să strălucești!

Citește mai departe