Suntem şi pe:

Articolele zilei

O librărie creștină online care sprijină nevoia de hrană duhovnicească a publicului larg

Publicat

- 351 vizualizări

Unii fac această alegere pentru a se întări când trec prin perioade dificile, alții pentru a se pregăti pentru ce ar putea să urmeze și fiecare are motivele personale pentru care alege să răsfoiască resurse creștine diverse în contextul actual.

Suntem un popor creștin, ceea ce înseamnă că petrecerea timpului liber în acest mod este ceva natural. Mesageri ai Cuvântului, produsele regăsite în portofoliul librăriei online Maranatha se adresează publicului larg, tuturor celor care doresc să cerceteze istoria creștinismului, dar și să afle despre creștinismul din zilele noastre, despre experiențe diverse, fericite sau din care trebuie să rămână cu învățătura.

Resursele creștine, un interes astăzi pentru persoane de vârste variate

Fiecare are un moment în viață când dorește să afle răspunsuri la tot felul de întrebări ce țin de partea spirituală, duhovnicească a vieții. Este și normal ca astfel de curiozități să apară, dar este și mai important ca răspunsurile să vină din sursa potrivită.

Citirea Bibliei, carte de căpătâi a creștinismului, ar trebui să fie citită de cei mici și mari. Din diverse motive însă aceasta nu este atât de accesibilă publicului larg și nu este vorba aici despre costuri. Demonstrația vizavi de această din urmă afirmație o face stocul impresionant de biblii regăsite pe librariamaranatha.ro, una dintre cele mai mari librării de altfel de biblii. Acestea pot fi comandate la costuri rezonabile și sunt disponibile diverse traduceri, deci o selecție în acest sens poate fi făcută. Mai degrabă este vorba despre dificultatea cu care mulți consideră că se citește Cartea Sfântă. Nu este o lectură oarecare, ca atare nu oricine poate pătrunde în înțelesul psalmilor, a pildelor cuprinse.

Publicitate

În acest sens, vin ca ajutor alte resurse creștine, de tipul cărților ce cuprind studii biblice, mărturii, versificări ale psalmilor, cărți de cântări, filme creștine, dar și jocuri interactive. Fiecare în parte are valoare spirituală. În funcție de ceea ce este mai accesibil – din punct de vedere al mesajului, al conținutului, pentru fiecare – această librarie crestina pune la dispoziție variante, pentru o aprofundare corespunzătoare a învățăturilor.

Materialele creștine, indiferent de forma lor, că sunt cărți sau filme, de exemplu, pot fi în aceeași măsură de utile, în funcție de mâinile în care ajung, de cum sunt selectate. Astfel de resurse pot fi sprijinul celor care trec prin momente dificile, a celor confuzi vizavi de latura spirituală, indiferent de confesiunea de care aparțin, dar și în alte contexte. Sunt persoane care nu reușesc să ofere iertarea, persoane care nu reușesc să ofere iubire sau care se confruntă cu alte astfel de situații, în interiorul cărora se dau tot felul de lupte interioare. Un film inspirat dintr-o poveste reală, spre exemplu, poate corespunde cu situația personală a cuiva, poate fi un sprijin, o încurajare.

În funcție de subiectele de interes, de întrebările sau nelămuririle pe care le are fiecare, Biblia, respectiv diversele resurse creștine care își au izvorul din Cartea Sfântă, sunt recomandări ale Librăriei Maranatha. Cei interesați pot accesa site-ul librariamaranatha.ro pentru a comanda materialele creștine dorite.

Citește mai departe