Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primul caz de coronavirus în județul Alba

Publicat

- 4.014 vizualizări

Autorităţile sanitare au confirmat primul caz de îmbolnăvire cu COVID – 19 în Alba. Este vorba despre o persoană care se afla în carantină și venise din Italia.

UPDATE ”Primul caz confirmat din Judeţul Alba este o persoana de sex feminin, în vârstă de 36 de ani, venită din Italia şi aflată în carantină de la momentul sosirii în ţară din data de 12.03.2020. Pacienta este în prezent internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Starea de sănătate este buna”, a spus Alexandru Sinea, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Alba

Stirea inițială

A fost internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. În ultimele zile, secţia respectivă a fost eliberată de toţi pacienţii care erau trataţi pentru alte boli, fiind rezervată exclusiv pentru bolbavii infectaţi cu coronavirus. În Alba sunt 35 de persoane aflate în carantină şi 332 în izolare la domiciliu.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până miercuri, 18 martie, la ora 10:00, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). 


Citește mai departe