Suntem şi pe:

Articolele zilei

Meciurile din Liga a 4-a amânate! CS Ocna Mureș ar fi trebuit să joace acasă această sâmbătă

Publicat

- 404 vizualizări

”𝑫𝒓𝒂𝒈𝒊 𝒔𝒖𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒓𝒊, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂̆ 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆𝒎 𝒗𝒓𝒆𝒎𝒖𝒓𝒊 𝒈𝒓𝒆𝒍𝒆, 𝒗𝒓𝒆𝒎𝒖𝒓𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒆 𝒐𝒃𝒍𝒊𝒈𝒂̆ 𝒔𝒂̆ 𝒂𝒗𝒆𝒎 𝒐 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂 𝒔𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊𝒊 𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒂 𝒄𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝒋𝒖𝒓, 𝒗𝒂̆ 𝒂𝒏𝒖𝒏𝒕̦𝒂̆𝒎 𝒄𝒂̆ 𝑳𝒊𝒈𝒂 𝒂 4-𝒂, 𝒑𝒓𝒆𝒄𝒖𝒎 𝒔̦𝒊 𝒄𝒆𝒍𝒆𝒍𝒂𝒍𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒇𝒐𝒕𝒃𝒂𝒍𝒊𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒐𝒓𝒊, 𝒋𝒖𝒏𝒊𝒐𝒓𝒊 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊, 𝒂𝒕𝒂̂𝒕 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏 𝒄𝒂̂𝒕 𝒔̦𝒊 𝒍𝒂 𝒏𝒊𝒗𝒆𝒍 𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 – 𝑨𝑼 𝑭𝑶𝑺𝑻 𝑨𝑴𝑨̂𝑵𝑨𝑻𝑬 În funcție de informații, vă ținem la curent cu întreaga noastră activitate!” au transmis oficialii clubului.

Sâmbătă, 14 martie, CS Ocna Mureș ar fi trebuit să întâlnească acasă CS Navobi Alba Iulia pentru meciul din retur cu nr. 18 din cadrul Ligii a IV-a.

Iată comunicatul emis de FRF:

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.

De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată, la fel ca și meciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea. Ambele acțiuni urmau să se desfășoare în luna martie.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design