Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Comunicat IPJ Alba -recomandare petiții online

Publicat

- 915 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă cetățenilor să evite vizitele la sediile unităților de poliție, dacă acest lucru nu este absolut necesar. Petițiile pot fi transmise prin poștă sau on-line.

Pentru a preveni și limita răspândirea Covid-19, cetățenii sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba și să opteze pentru transmiterea petițiilor on line sau prin poștă.

Petițiile pot fi transmise la următoarele adrese de email: relatiipublice@ab.politiaromana.ro, cabinet@ab.politiaromana.ro sau prin completarea unui formular aflat pe site-ul instituției https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea contact.

De asemenea, petițiile pot fi transmise prin fax, la numărul de telefon 0258810383 sau prin poștă, la sediul inspectoratului, cu adresa în Alba Iulia, P-ța Ion I.C. Brătianu, nr. 1 A sau la fiecare subunitate de poliție.

Pentru fiecare dintre acestea, adresele pot fi găsite pe site-ul instituției, în secțiunea IPJ Alba, accesând butoanele pentru polițiile municipale și orășenești respectiv posturile de poliție comunale.

Citește mai departe