Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Crimă șocantă la Războieni. Femeie ucisă și îngropată sub un coteț

Publicat

- 12.878 vizualizări
Imagine din arhiva

Agitație mare în noaptea de 27-28 februarie la Războieni. Mai multe mașini de poliție și-au făcut apariția în toiul nopții. Investigatorii de la Cluj Napoca care urmăreau o pistă legată de o persoană dispărută au descoperit îngropat sub un coteț, dintr-o gospodărie din Războieni, cadavrul unei femei dispărute de circa două săptămâni din județul Cluj.

Poliția care a cercetat cazul ar fi mers pe fir și se pare că femeia a fost văzută ultima dată prin localitatea Războieni în prezența unui bărbat.

Cercetările sunt în curs de desfășurare.


Comunicat IPJ Cluj

La data de 27/28 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj. De asemenea, au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.Citește mai departe