Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Sâmbătă 29 februarie, ora 16.00, începe campionatul! Meci acasă cu AS Nicolae Linca Cergău

Publicat

- 2.074 vizualizări

Meci cu acțiune caritabilă pe Stadionul Soda și ”Mărțișoare” pentru reprezentantele sexului frumos!

Așteptarea a luat sfârșit, iar sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul Soda, ne revedem, credem noi – mai puternici, mai buni și mai implicați – în cea de-a doua parte a sezonului 2019-2020! Suntem pe primul loc în Liga a 4-a, iar parcursul din tur, ne obligă să muncim mai mult pentru a nu dezamăgi, pentru a ține steagul sus, și pentru a face mândru orice ocnamureșean de echipa lui favorită – Soda Ocna Mureș! Și pentru că de-a lungul turului de campionat, ne-ați demonstrat și voi, suporterii, iubitorii fotbalului și sportului în general, că ne putem baza pe voi, vă cerem încă o dată AJUTORUL! Duelul de sâmbătă, se va desfășura sub semnul unei ACȚIUNI CARITABILE! Toată lumea îl știe pe Fiscu`! Este mereu om de ordine la meciurile de acasă ale noastre, soțul Geaninei, cea care se ocupă de echipamentele băieților și are grijă să arătăm bine la fiecare joc! Familia lor trece prin moemnte grele, după ce Fiscu a primit un verdict dur din partea medicilor! Nu putem să rămânem indiferenți la acestea, iar noi ne vom mobiliza pentru a întinde un ajutor, cât de mic, familiei! Avem nevoie și de voi și știm că ne putem baza pe voi, suporterii noștri dragi!

????????, ??????!

De asemenea, tot sâmbătă, înainte de startul jocului, ne vom afla în centrul orașului, unde vom împărți Mărțișoare, tuturor reprezentantelor sexului frumos pe care le vom întâlni! Este un prilej bun să mulțumim prietenelor, logodnicelor, soțiilor pentru sprijinul pe care îl primim din parte lor! Totodată, toate doamnele și domnișoarele care ajung la meci, vor primi Mărțișorul Soda, în tribune!

????? ??????!

Acum, înainte de startul returului, vă facem cunoscut și lotul pe care ne vom baza în cea de-a doua parte a campionatului!

Portari: Adrian Roman, Vlad Ignat.

Fundași: Dani Vaidasigan, Szili Csegoldi, Zoli Borșoi, Cătălin Uță, Alex Kiraly (venit de la Industria Galda), Victor Mureșan.

Mijlocași: Tudor Cristea, Huni Kiss, Sergiu Moise, Paul Hoca, Bogdan Cristea (venit de la Sănătatea Cluj), Paul Man, Alexandru Hada, Claudiu Marcu, Flaviu Chișu, Bogdan Nemeș.

Atacanți: Darius Șumblea (venit de la Victoria Cluj), Adrian Pintea (venit de la Victoria Cluj), Bogdan Ștef.

Antrenor principal: Gabriel Cotoară

Antrenori secunzi: Romeo Arinar și Tudor Stan

Președinte secție fotbal: Ioan Paul

Director sportiv: Alexandru Vigh

Director CS Ocna Mureș: Stelian Grozav

Hai și tu alături de noi! Hai Soda!

Citește mai departe