Suntem şi pe:

Articolele zilei

O seara deosebita intre oameni deosebiti in Ocna Mures

Publicat

- 356 vizualizări

Piesa de teatru la Ocna Mures

Asociatia “Scoala Impreuna” pentru Liceul Teoretic Pentru Maior a organizat sambata seara la Casa de Cultura din Ocna Mures, un spectacol de o inalta tinuta  sustinut de elevii Liceului Teoretic Petru Maior. Scopul acestui spectacol a fost acela de a strange fonduri pentru a inlocui usile claselor din liceul care a organizat evenimentul. Spectacolul a inceput cu muzica corala, dirijor doamna profesoara Laura Popa apoi a fost urmat de un recital de muzica de camera sustinut de Florin si Flavius Indreiu (pian) si Daniel Haiduc (chitara). Un moment aparte al serii a fost piesa de teatru cu care elevii din Liceul Teoretic au castigat mai multe premii la festivalul international de teatru in limba engleza din 2011:

Premiul I pentru cel mai bun scenariu original

Premiul I pentru cea mai buna interpretare

Premiul I pentru cel mai bun actor in rol secundar- Sandru Daniel

Premiul III pentru cel mai bun actor in rol principal – Mesaros Tudor

Trupa de teatru fondata in 2003 de catre doamna profesoara Viorica Rogojan a fost formata din: Maier Sergiu XI A, Popa Nicoleta XI C, Sandru Daniel XII C, Jurj Dacian XII A, Groza Marius XII A, Bodea Corina, XI A, Mesaros Tudor XII C, Roata Musata X B, si Borda Andrada XI C.

Interpretarea exceptionala a acestor copiii a ridicat la finalul piesei sala in picioare. Tot spectacolul a dovedit insa ca, in Ocna Mures copiii acestor meleaguri sunt niste copii foarte foarte talentati si cu care ne putem mandri Au fost doua ore in care lumea din sala (peste 200 la numar) au uitat de problemele din jur si s-au delectat cu un spectacol pe cinste.

Dupa piesa de teatru a urmat un cocktail unde lumea a servit si prajituri facute acasa de catre copii Liceului Teoretic Ocna Mures. A fost o seara minunata, un spectacol excelent o seara care a dovedit ca se poate si in Ocna Mures. Ce? Sa avem o viata normala sa mergem mai departe si sa ne ajutam intre noi. Multumim Asociatiei “Scoala Impreuna” care ne demonstreaza ca ce si-au propus si realizeaza si sunt un exemplu pentru noi toti.

Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design