Suntem şi pe:

Articolele zilei

NESIMȚIREA, un cuvânt la ordinea zilei la Ocna Mureș

Publicat

- 3.659 vizualizări

Nesimțirea unor concetățeni de-ai noștri duce la exasperare pe majoritatea oamenilor care doresc ca în orășelul nostru, să se bucure în sfârșit de câteva avantaje spre o viată mai civilizată: șosele asfaltate, trotuare, canalizare, rigole, spații verzi, aer curat

Aer curat, când și când, până cineva își arde în curte cauciucuri, PET-uri sau resturi menajere ca să mai economisească un ban. De ce să plătească servicii de salubritate?

Mai mereu se reproșează că nu avem drumuri asfaltate, amenajate iar când le avem… ne batem joc de ele.

Este și cazul prezentat mai jos, care din păcate nu e singular în orașul nostru. O cititoare ne-a transmis câteva rânduri revoltată de NESIMȚIREA unora:

”Mă văd nevoită să sesizez aici starea în care se află proaspăta stradă asfaltată în toamna 2019! Am scris și domnului primar, scriu și aici și voi scrie până se va lua o măsură! Ne-am dorit o stradă asfaltată, modernă, cu canalizare, cu apă curentă! Da, avem, sigur, de când îl avem primar pe dl. Silviu Vințeler!

Dar, din păcate, nu ne putem bucura de ea! Strada arată groaznic, cu noroi! Și asta pentru că pe unii nu îi interesează decât propria persoană, propria afacere!

De ce oare nu sunt atenționați? De ce li se permite să circule cu tractoarele cu roțile încărcate de noroi și CU VITEZĂ pe stradă??? De ce suntem obligați să suportăm noi, cetățenii, acest comportament de comună primitivă?? De ce nu ne putem bucura de condițiile civilizate care ne-au fost create???

Vă rog sa faceți cunoscut, eu oricum voi posta și pe facebook și, de o fi nevoie, voi trimite și la alte publicații, la Garda de mediu, etc!”

Update: Stradă asfaltată la Uioara de Jos: Strada Vânătorilor. Păcatul acestei străzi e că se termină spre un drum neasfaltat și spre terenuri agricole. Foto: Păcurar Silviu
Strada din Ocna Mureș amenajată de curând, care se termină în câmp

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design