Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Local din Ocna Mureș, vandalizat în repetate rânduri de către petrecăreți

Publicat

- 3.140 vizualizări

Uși sparte, tacâmuri aruncate în apă, pahare dispărute, brăduți furați, cam cu asta se alege Complexul de Agrement Bellavi din Ocna Mureș după aproape fiecare eveniment care are loc la restaurantul din cadrul complexului.

Conducerea localului a transmis un mesaj pe o rețea de socializare după ce toate limitele bunului simț au fost încălcate:

‘Dragi prieteni , rugăm pe toți cei care participă la evenimentele din cadrul restaurantului nostru, să ne anunțe din timp dacă au chef să spargă uși, pahare, să fure brazii și să arunce cu tacâmurile în baltă…noi o să punem la dispoziție un stoc suficient din fiecare pentru a vă satisface plăcerile diabolice!
Ne este Rușine de rușinea voastră!
Tocmai din acest motiv , nu publicăm numele celor care și-au bătut joc și care au uitat că acest complex este dotat cu camere de supraveghere, dar educația acestora lasă de dorit!
Următoarea dată, vom publica toate imaginile și ne vom adresa autorităților compentente.’

După 5 astfel de evenimente organizate la localul respectiv, complexul e nevoit să refacă stocul de tacâmuri și pahare, au mai precizat cei din conducere.

Astfel de acțiuni nu fac cinste orașului și dacă totuși până la urmă vor fi date poliției înregistrările cu autorii, vom publica și pe ocnamuresonline imaginile pentru a face ” vedete” făptașii.

Poate așa vom ajuta la educația unora.

Citește mai departe