Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

15 decembrie 2019: Spectacol de colinde la Noșlac

Publicat

- 968 vizualizări

Ansamblul Folcloric „Plaiuri Noșlăcane” împreună cu Primăria și Consiliul Local Noșlac au deosebita plăcere de a vă invita să fiți părtași la cea de a-VI-a ediție a spectacolului de colinde „Hristos se naște, Slăviți-L!”.


Ideea acestui eveniment închinat nașterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos a luat naștere odată cu înființarea Ansamblului Folcloric al comunei în urmă cu 6 ani la inițiativa membrilor acestei formații, fapt care ne determină să ne aportăm progresului ducând mai departe aceasta nouă tradiție prin continuarea numărului de ediții a acestei întâlniri de taină, prin interpretarea de colinde și obiceiuri de iarnă tradițional românești.
În speranța că veți răspunde pozitiv invitației noastre vă aducem la cunoștință dăruirea de care am dat dovadă atunci când prin implicare am reușit să strângem alături de noi oameni frumoși.


Invitați noștri vor interpreta pentru dumneavoastră  doar o mică parte din conceptul colindelor de Crăciun, însă prestația artistică va fi una deosebită, desigur încadrată într-un decor specific!


Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a trăii magia sărbătorilor împreună, în data de 15 decembrie începând cu orele 15:00, la Căminul Cultural Noșlac!

Primar: Florin Claudiu Zilahi;
Coordonator artistic: Daciana Sabău;
Instructor / Coregraf: Ionuț Florin Țiboc.

„Hristos Se naşte, măriţi-L!
Hristos din Ceruri, întâmpinaţi-L!
Hristos pe pământ, înălţaţi-vă!
Cântaţi Domnului tot pământul şi cu bucurie lăudaţi-L, popoare, că S-a preamărit!”

Citește mai departe