Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

De ziua României, o afacere de succes, de lângă Ocna Mureș, în atenția presei naționale!

Publicat

- 2.927 vizualizări
Sursa: ProTV

S-a specializat la Cluj în Automatică și Calculatoare și putea avea o carieră frumoasă în IT, dar a a avut curajul să se avânte într-o afacere cu brânzeturi, în satul bunicilor, din județul Alba.

Îl cheamă Marius Bîcu și, la 40 de ani, a îndrăznit să dezvolte o fermă împreună cu tatăl și soția lui, unde a construit o unitate de producție care livrează produse lactate în 11 țări europene.

A încheiat contracte cu toți marii retaileri de la noi și spune că secretul succesului său constă în omenie, dublată de dorința permanentă de perfecționare. Se școlește de ani de zile în afaceri și își conduce ferma după principii și filozofii moderne, de coaching și leadership.

De la doar 8 la 1.500 de animale, de la grajdurile unui fost CAP în paragină, la o fermă foarte profitabilă, de la produse necunoscute la brânzeturi premiate și de la vânzări prin magazine mici, din zona Ardealului, la contracte cu toți marii retaileri din țară plus exporturi triplate în ultimii ani.

Așa arată succesul lui Marius Bîcu, un fost IT-ist clujean, care a îndrăznit să facă o afacere în satul bunicilor, din județul Alba. În comuna cu un nume sugestiv Unirea, la nici o oră de mers cu mașina de Cluj-Napoca, a pus bazele unei afaceri de familie în care managerul Marius are doi oameni de încredere: soția și tatăl lui.

Citește tot articolul AICI

Citește mai departe