Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români!.

Publicat

- 1.031 vizualizări

Manifestarea culturală dedicată Zilei Naționale a României sub genericul „Sărbătorim Românește”, desfășurată la Casa de Cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureș, în data de 28 Noiembrie 2019, a marcat din plin importanța acestui eveniment măreț a istoriei României și care are o însemnătate deosebită și specială în  societatea noastră.

Momentul cu cea mai mare încărcătură istorică şi simbolică este, fără îndoială, 1 decembrie, de aceea, ca semn de prețuire și respect față de popor,  Primăria și Consiliul local Ocna Mureș împreună cu Casa de Cultură „Ion Sângerean „, dir. Liana Stoica, la inițiativa prof. Ilea Camelia Victoria,  au demarat acest proiect.

Partenerii acestui proiect au fost următoarele instituții:

Școala Gimnazială „Lucian Blaga „, dir.Pop Elena, dir.adj. Monica Turcu, prof.coord. Badu Istina și Ilea Camelia Victoria 

Așezămantul Social „Sf.Ciprian”, dir. Ciprian Orga, coord. Ileana Crișan 

Clubul copiilor din Ocna Mureș, prof. Levente Szock 

Liceul Teoretic „Petru Maior „, dir. Pustai Alina, prof.coord. Mihaela Hosu, Mihoc Maria și Nemeș Ligia. 

Primul moment al acestui eveniment cultural l-a reprezentat intonarea Imnului Național al României, pregătit de către elevii îndrumați de către prof. Ilea Camelia Victoria, urmând apoi momente artistice, precum joc popular, poezie și cântec patriotic interpretat de către solistele: Daria Hopîrtean,  Sonia Hoca și Georgiana Vesa

Toti cei prezenți s-au bucurat si au rostit împreună ” La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români”!.

Le multumesc tuturor celor care s-au implicat în această manifestare și mă bucur enorm de mult ca la un asemenea eveniment cultural românesc am fost sărbătorită. Am primit în dar de ziua mea , căldura sufletelor copiilor și emoție transmisă de glasul celor care au cântat cu duioșie ” La Mulți Ani, doamna profesoară”! 

Cu respect si mulțumire,

Prof. Ilea Camelia Victoria 

Citește mai departe