Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un tânăr din Ocna Mureș a donat peste 2800 lei unui copil de 3 ani, grav bolnav

Publicat

- 2.481 vizualizări

De câte ori, ”răsfoind” paginile de internet sau profile pe pagini de socializare, am trecut mai departe peste strigăte de ajutor ale unor părinți, frați, rude sau prieteni care încercau din răsputeri să obțină un ajutor pentru o persoană aflată într-o situație medicală delicată?

Unul dintre noi, un tânăr din Ocna Mureș s-a oprit pentru moment asupra unui astfel de anunț, unul despre un copilaș de numai 3 ani a cărui viață atârnă de o sumă uriașă de bani (350.000 euro). Nu a stat pe gânduri și a încercat să găsească o modalitate de a-l ajuta cu bani. I-a venit o idee. El e fotograf și a dat un anunț prin care cerea în avans banii pentru o sesiune foto, bani care urma să îi doneze odată primiți, părinților copilului de 3 ani bolnav. Anunțul său a impresionat pe multă lume și nu a durat mult până un viitor cuplu a oferit banii în avans pentru o sedință foto completă la nunta lor. Bani care astăzi, Mihai Chiorean i-a virat în unul din conturile mamei copilului. Și tot azi a semnat contractul cu viitori miri prin care se angajează să presteze serviciile pentru care a primit banii în avans. Mihai a donat suma de 2850 lei, o sumă deloc mică mai ales pentru un tânăr aflat la începuturile carierei.

Astăzi am reușit să ofer pachetul foto pentru nunta în valoare de 600 de euro, sumă care am transferat-o în contul mămicii

Pe această cale țin să mulțumesc și viitorilor miri Daiana și Mihai , pentru gestul făcut

Eduard, îngeraș frumos, ție nu rămâne decât să îți urăm multă sănătate și să te faci bine, să facem ședințe foto cât mai multe alături de părinții tăi frumoși” a scris Mihai pe pagina lui de socializare.

Felicitări Mihai Chiorean, felicitări Daiana și Mihai pentru gestul deosebit.

Dacă doriți și dumneavoastră să contribuiți, aveți toate detaliile la acest link:

https://www.facebook.com/groups/196926294213296/

Donații se pot face în contul mamei OPREA RALUCA ELISABETA, deschis la BT, cont:

EURO – RO91BTRLEURCRT0421714901

LEI – RO44BTRLRONCRT0421714901

Citește mai departe