Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Miercuri, 2 octombrie 2019 se redeschide circulația pe la Halta Unirea

Publicat

- 3.508 vizualizări

Conform declarațiilor constructorului, miercuri se va turna asfalt de dimineață și în funcție de vreme, drumul va fi redat circulației în aceeași zi.

Drumul principal de acces în orașul Ocna Mureș a fost deviat în data de 25 septembrie pe rute ocolitoare datorită lucrărilor la Halta Unirea, lucrări de amenajare a unui peron modern dar și refacerea terasamentului, inlocuirea liniilor la calea ferată și modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată care nu a mai fost reparată sau modernizată de mai bine de 30 ani. Lucrările la Halta Unirea fac parte din Programul Operaţional Infrastructură Mare lansat în luna mai, acest an.

Următoarea pe listă este Gara Războieni.

De curând, Sucursala Regională CF Brașov a finalizat,  procedura de licitație publică și a încheiat contractul, în valoare de 2.670.000 lei, cu societatea Consis Proiect SRL București, care va elabora 8 studii de fezabilitate pentru stațiile Miercurea Ciuc, Făgăraș, Sebeș Alba, Gheorghieni, Reghin, Aiud, Teiuș, Războieni aflate pe raza județelor Harghita, Brașov, Alba, Mureș.

UPDATE> Lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată sunt în toi, se lucrează și duminica:

Citește mai departe