Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Sute de mânuțe au făcut azi curat pe străzile din Ocna Mureș

Publicat

- 953 vizualizări

Peste 350 de copii de la unități de învățământ și asociații din Ocna Mureș, cadre didactice și alți voluntari au participat sâmbătă, 21 septembrie 2019, la campania de curățenie organizată de administrația locală. Acțiunea s-a desfăşurat sub genericul „Curățenia de toamnă – Implică-te Ocna Mureș! Orașul poate fi mai curat și cu ajutorul tău!” şi a fost susţinută şi de reprezentanţi ai administraţiei locale, prezenţi în mijlocul voluntarilor.

Participanţii la acţiunea de curăţenie, echipaţi cu mănuşi  şi dotaţi cu saci menajeri, s-au împărţit pe mai multe grupe, reușind astfel să acopere mare parte din oraș, activitatea desfășurându-se pe mai multe străzi, în parcuri, la stadion și în zona unităților de învățământ.

Voluntarii au primit câte o sticlă de apă (a fost o zi plăcută de toamnă, caldă peste așteptări) și au reușit, cu mic cu mare în doar câteva ore să strângă o cantitate impresionantă de saci cu deşeuri, saci colectați apoi de serviciul de salubrizare al orașului.

Nu suntem la prima campanie de acest gen și mă bucur să văd că de la an la an numărul participanților este tot mai mare. Este o acțiune menită să arate cât de important este să ne menținem orașul curat și să tragem un semnal de alarmă pentru cei care nu se obosesc să arunce deșeurile în locurile prestabilite. Tinerii învață de mici prin această acține să fie mai responsabili, să aibă grijă pe viitor de orașul lor și mediul înconjurător. Mulțumesc în numele orașului, tuturor celor care azi au participat la această campanie” a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș.

Citește mai departe