Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

3 octombrie 2019: O zi cu două spectacole de teatru la Ocna Mureș

Publicat

- 1.153 vizualizări

Ocnamureșenii, cu mic cu mare, se vor putea delecta joi, 3 octombrie 2019 vizionând două piese de teatru, una pentru copii dimineață și o piesă de teatru după-masa, pentru cei mari.

Astfel cei mici sunt invitați la Casa de Cultură de la ora 10.00 la piesa de teatru ”Iedul cu Trei Capre” – preț bilet 6 lei, iar de la ora 18.00, ocnamureșenii sunt invitați tot la Casa de Cultură la piesa de teatru ”Ultima Haltă în Paradis” – preț bilet 15 lei (10 lei – elevi, studenți, pensionari).

 

Spectacolul pentru copii – IEDUL CU TREI CAPRE este un spectacol interactiv al companiei de teatru Become Sibiu

Distribuția: Miky Paicu, Raluca Eremei-Birza, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Valentin Oncu

Cică nu departe de casa caprei cu trei iezi îşi avea casa un ied cu trei capre. Era un ied ca toţi iezii: nici mai mare, nici mai mic, nici mai frumos, nici mai urât. Cum s-ar spune : nici prea-prea, nici foarte-foarte. Numai că în loc de o capră avea trei: o capră- mamă, o capră- mătuşă şi o capră bunică.

Oare ce se va întampla cu iedul cand va rămâne singur acasă?

Durata: 50 min.

 

Spectacolul Ultima haltă în Paradis, este o producție a Teatrului Aureliu Manea din Turda, în regia lui Andrei Mihalache. Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital, către un Ionel lipsit de experiență. Ultima haltă în Paradis este o piesă de dragoste, despre modurile în care poți cuceri o femeie.

Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc? … Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ….Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? …. – Andrei Mihalache, regizor

Regia: Andrei Mihalache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția: Valentin Oncu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Raluca Eremei-Bîrza, Miky Paicu,

Dorina Nemeș, Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni

Durata spectacol: 2h și 20 min.

 

Citește mai departe