Suntem şi pe:

Articolele zilei

Ești sătul de litoralul românesc? Află ACUM care sunt cele 3 destinații mult mai bune

Publicat

- 585 vizualizări

În fiecare an aceeași poveste încă de când erai mic: concediu = Marea Neagră. Nu e de mirare că vrei ceva nou. La urma urmei, toți prietenii tăi își fac concediul în alte țări și nu par să fi suferit atât de mult pe plan financiar. Dacă banii sunt motivul care te împiedică să părăsești țara pentru vacanța de vară, află că acesta nu este unul întemeiat. Există multe destinații cu prețuri asemănătoare sau chiar mai mici decât pe litoralul românesc. Și, chiar dacă ar fi mai mari, o dată în viață, tot merită să depășești orizonturile țării și să experimentezi alte locuri.

 

Iată mai jos propunerile:

Merhaba! – Sejur în Turcia

Turcia este una dintre cele mai fascinante țări din lume. Situată la granița dintre două civilizații, cea occidentală și cea orientală, Turcia are o istorie care te lasă cu gura căscată. În ciuda evenimentelor politice nefericite din ultimii ani, Turcia își păstrează farmecul și turiștii sunt din ce în ce mai dispuși să își petreacă vacanța acolo, de aceea, un sejur în Turcia ar putea fi o idee bună și pentru tine.

Pentru vacanța de vară, este recomandat să alegi una dintre stațiunile turcești, și chiar ai de unde alege. Turcia are deschidere la Marea Mediterană, Marea Marmara, Marea Egee și chiar și iubita noastră Mare Neagră. Fiecare zonă este ușor diferită de alta. În timp ce într-o parte vei găsi plaje întinse cu nisip fin și apă turcoaz, altele îți permit să admiri stânci impresionante pe coastă. În Bodrum, spre exemplu, ai ruine, marea și o priveliște asupra munților care îți va tăia răsuflarea.

 

Kalimera! – Vacanță în Cipru

Cipru este o țară insulară din Orientul Mijlociu, în care greaca și turca sunt limbile oficiale. Fiind o țară insulară, Cipru este înconjurată de plaje din care poți alege una pe gustul tău. De la apele liniștite din partea vestică, până la stațiunile pline de viață din est, insula are ceva pentru oricine. Coasta de est este faimoasă pentru plajele cu nisip alb fin cu ape care nu au o mare adâncime și care au o culoare albastru-verzui. Golfurile cu ape adânci sunt perfecte pentru scufudări, iar pe coasta de sud vei găsi nisip gri fin, perfect pentru plimbări pe mal.

 

Assalaam Alaikum! – Ce zici de Maldive?

Nu te chinui să le înveți salutul, un simplu „Hello!” și un zâmbet cald va fi suficient. Maldive este una dintre cele mai populare destinații pentru vacanța de vară din ultimii ani. Asta pentru că plajele ei și hotelurile sunt absolut fascinante. În plus, este destinația ideală pentru un cuplu îndrăgostit.

Maldive este locul ideal pentru călătorii activi, în sensul că poți face mai mult decât să stai la plajă câteva ore, să mănânci și să dormi în hotel. Ai de ales dintre foarte multe activități interesante, de la mai multe tipuri de surf, la scufundări în recifuri de corali. Poți chiar să înoți cu delfinii. Dacă vrei relaxare, în Maldive este plin de centre SPA, iar apusurile acolo sunt absolut superbe.

Ți-am dovedit că există vacanță și mai departe de litoralul românesc, deci îți mai rămâne doar să plănuiești cât mai repede vacanța perfectă în oricare dintre aceste 3 destinații.

 

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile