Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Restricții de circulație la intrare în orașul Ocna Mureș. Se lucrează la podul de peste râul Mureș

Publicat

- 1.596 vizualizări

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, podul de peste Mureș, principala cale de acces în orașul Ocna Mureș, a primit un nou covor asfaltic, astăzi, 5 septembrie 2019 au fost montate semafoare la ambele capete ale podului iar în următoarele două săptămâni se va circula alternativ pe câte o bandă. Motivul? Se efectuează lucrări de instalare a unor noi rosturi de dilatare, care conform specialiștilor în domeniu sunt de trafic intens și de calitate foarte bună motiv pentru care constructorul a promis până la 10 ani garanție.

Lucrările anterioare de reabilitare ale podului peste Mureș (anul 2013 n.r.) s-au dovedit în timp scurt de proastă calitate motiv pentru care am și reținut o parte din garanția de bună execuție a constructorului anterior. A fost și o greșeală de proiectare iar de data aceasta lucrările sunt executate de alte firme și atent monitorizate, rosturile de dilatare sunt montate de către o firmă specializată și au o garanție de 10 ani.” a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș.

Podul de peste Mureș a intrat în reparații capitale în 7 martie 2013 și lucrările au fost terminate în septembrie 2013. Reabilitarea podului a costat bugetul local aproximativ 800.000 lei (8 miliarde lei vechi).

Înainte de a intra în reparații capitale podul arăta așa:

Citește mai departe