Suntem şi pe:

Articolele zilei

Planuri pentru dezvoltarea unui parc de retail pe o suprafaţă de 26 de hectare la Ocna Mureș

Publicat

- 2.512 vizualizări
Foto: economica.net

Un teren de 26 de hectare, cu titlu de parc industrial, a fost scos la vânzare în orașul Ocna Mureș, potrivit companiei de consultanță imobiliară CBRE, care care a obținut mandat de exclusivitate pentru dezvoltarea zonei de retail și industrial. Compania discută cu mai mulți operatori de food, comerțul modern în Ocna Mureș fiind slab dezvoltat.

Terenul este situat în partea de nord a orașului Ocna Mureș, în vecinătatea cartierului rezidențial Mălinului, pe amplasamentul fostei Uzine de Sodă din Ocna Mureș, județul Alba. În vecinătatea terenului se află în construcție cea mai nouă bază de tratament cu băi sărate, care va fi finalizată anul viitor, în zona se are în vedere și amenajarea unei zone de agrement.

„Viitorul proiect din Ocna Mureș este o alternativă competitivă din punct de vedere investițional față de orașe precum Turda, Cluj-Napoca sau Târgu Mureș, având în vedere localizarea la doar 8 km distanță față de nodul rutier Unirea al autostrăzii A10 și la circa 50 km față de Cluj-Napoca, precum și infrastructura existentă și utilitățile disponibile”, a explicat Valentin Popescu, senior consultant în cadrul departamentului Land Development al CBRE România.

„Lipsa unei oferte de retail modern forțează locuitorii din oraș și din vecinătate să își facă cumpărăturile în Cluj, Turda și chiar Alba Iulia. Orașul Ocna Mureș se bucură de o forță de muncă specializată, aceasta fiind unul dintre atuurile proiectului. Atragerea unei investiții si în sectorul de retail va determina locuitorii să nu se mai deplaseze către alte orașe”, a adăugat Ion Dinu, senior consultant în cadrul departamentului Land Development al CBRE România.

Sursa: economica.net

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design