Suntem şi pe:

Sport

E oficial! Gabriel Cotoară este noul antrenor al CS Ocna Mureș

Publicat

- 1.577 vizualizări

După numai un sezon petrecut în eșalonul terț, CS Ocna Mureș a retrogradat în Liga a IV-a. Retrogradarea atrage după sine modificări la nivelul băncii tehnice mai ales că Mihai Manea, Petre Clep și George Țălnar nu au mai dorit să continue colaborarea cu CS Ocna Mureș trecând la Unirea Alba Iulia.

Conducerea clubului sportiv ocnamureșan a anunțat încă de acum câteve zile că se află în discuții pentru ocuparea posturilor rămase libere și astăzi e oficial: Gabriel Cotoară este noul antrenor al CS Ocna Mureș. Gabriel Cotoară tocmai și-a luat Licența B-UEFA de antrenor.

Gabriel Cotoară, fost component al echipei de fotbal Soda Ocna Mureș, a antrenat în trecut echipe ca Fortuna Lunca Mureșului apoi CS Olimpia Aiud.

Mă bucur că m-am întors acasă! Am un singur obiectiv, acela de a promova la adevărata valoare fotbalul în acest oraș, cu tradiție în „sportul rege”. Sunt foarte ambițios și pregătit să dovedesc toate cunoștințele pe care le-am dobândit! Nu o să fie ușor, însă sunt dispus să muncesc la maximum pentru a avea rezultate!” a declarat Gabi pentru Ocna Mureș Online.

Mai mult, Gabriel Cotoară îl va avea secund pe Tudor Stan care mulți îl știu ca cel care a reînviat fotbalul în Războieni, un bun jurnalist (a câștigat un concurs de comentator sportiv la EUROSPORT) bun organizator al evenimentelor sportive dar care are experiență și în conducerea unei echipe de fotbal, fiind posesorul unei licențe C-UEFA.

Le urăm succes pe această cale celor doi și suntem alături de ei! Hai Soda Dragă!

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile