Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Zilele Orașului Ocna Mureș 1-3 august 2019

Publicat

- 4.997 vizualizări

Anul acesta sărbătoarea orașului Ocna Mureș va dura 3 zile și va fi împărțită pe două secțiuni: 1-2 august, Festival Internațional de Folclor și 3 august, Program de Muzică Ușoară și Foc de Artificii. Anul acesta la Festivalul Internațional de Folclor au răspuns invitației printre altele țări ca Egipt, Canada sau China.

A treia zi va fi dedicată iubitorilor de muzică ușoară, printre invitați BOGDAN MEDVEDI, fost component al trupei MAXIM, SANDRA N, Sandra și-a început cariera de la vârsta de 4 ani, iar în 2015 lansează single-ul Mă dor ochii mă dor, TONI ȘEICĂRESCU, cu peste 30 de ani ca solist la Direcția 5, Iris ori Krypton, solistul a luat-o (din nou) de la capăt, cu o nouă formație, Pacifica cu care se și prezintă la Ocna Mureș, și trupa locală GOOD DAY care pentru ocnamureșeni nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar pentru cei care nu cunosc încă această formație, Good Day este o trupă live din Ocna Mureș, județul Alba. Repertoriul cuprinde cover-uri într-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, jazz.

Prezintă Aron Ciprian

Iată și programul detaliat:

 

 

1-2 AUGUST 2019 – FESTIVAL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR

– ȚĂRI PARTICIPANTE: BULGARIA,  CANADA, UCRAINA, EGIPT, RUSIA, TURCIA, MACEDONIA, CHINA, SERBIA, UNGARIA și ROMÂNIA

3 AUGUST 2019 -PROGRAM MUZICĂ UȘOARĂ

-RECITALURI: GOOD DAY, BOGDAN MEDVEDI, SANDRA N. , TRUPA PACIFICA ȘI TONI ȘEICĂRESCU

La final FOC DE ARTIFICII!

Organizatori eveniment: Consiliul Județean Alba, Primăria și Consiliul Local Ocna Mureș, Casa de Cultură ” Ion Sângerean” Ocna Mureș

Citește mai departe