Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Castigul la pariuri: 4 secrete care NU ti-au fost dezvaluite pana acum

Publicat

- 776 vizualizări

Multa lume priveste cu ochi rai pariurile sportive, dar acestea sunt unele dintre putinele jocuri de noroc la care ai, intr-adevar o sansa reala de castig. Ele nu se bazeaza pe algoritmi sau computere, si nici pe noroc pur, ca ruleta mecanica spre exemplu, ci pe performantele echipelor sau jucatorilor pe care alegi sa pariezi.

Iata cateva sugestii care iti pot aduce castiguri din pariurile sportive.

Analiza

Ca pariurile pe care le faci sa aibe sanse reale de castig, trebuie sa analizezi foarte minutios sporturile pe care ai de gand sa mizezi. Parierea bazata doar pe numele echipei sau a jucatorului are sanse mici de castig si se bazeaza mai mult pe noroc. Daca sportul preferat este fotbalul, incearca sa te axezi pe o singura liga si sa analizezi toate echipele si meciurile din aceasta. Astfel vei avea o sansa mult mai mare de a plasa pariuri castigatoare bazate pe rezultate, performanta, forma si alte variabile ce pot duce la castiguri majore. Daca nu stii de unde sa incepi, echipa http://www.pontul-zilei.com posteaza analize si ponturi care iti pot fi de mare ajutor.

Evita “tipsterii”

Sa NU ai incredere in acei oameni pe care ii gasesti pe facebook, asa numitii “tipsteri”, care pretind a sti ce rezultate vor avea unele meciuri de la “cunoscuti care lucreaza la federatie”. Aceasta este o metoda de fraudare si in 99.99% din cazuri vei ramane cu banii luati si fara un bilet castigator. Sigur va intrebati “dar cum reusesc sa posteze bilete cu rezultate corecte?”, iar raspunsul este foarte simlpu: ei merg la o agentie de pariuri, fac bilete cu toate rezultatele pe care le pot avea acele meciuri, dupa care storneaza biletele( le anuleaza). Ei nu platesc, de fapt, acele sume care apar a fi achitate pe bilete, deoarece biletele sunt anulate, iar dupa terminarea meciului, aleg biletul cu pronosticul castigator si il posteaza pe internet ca si cand ar fi castigat acea suma colosala. Veti observa ca de fiecare data codul biletului va fi acoperit de catre acestia, spun ei pentru ca nimeni sa nu poata sa mearga sa revendice castigul, dar in realitate, nu vor ca oamenii sa poata sa verifice biletele online ca sa nu vada ca biletul este, de fapt, anulat si nu castigator.

Ai nevoie de bani ca sa faci bani

Biletele cu mai mult de 7-8 evenimente si cu o miza mica, sunt numite “loterie” de pariorii experimentati, pe buna dreptate. Acele bilete au sanse foarte mici de a iesi castigatoare, dar puteti totusi sa incercati, nu se stie niciodata “de unde sare iepurele”. Totusi, ca sa castigati bani din pariuri sportive, aveti nevoie de bani pe care sa ii mizati. Meciurile cu siguranta mai mare (nu exista meciuri 100% sigure) au cote foarte mici, ceea ce inseamna ca daca pariati o suma mica si castigul va fi unul mic.

Sisteme piramidale

Daca, totusi, nu dispuneti de foarte multi bani pe care sa ii jucati, puteti incerca sistemele piramidale. Acestea necesita un bugetmai mic pentru inceput, castigurile fiind reinvestite si astfel nu este nevoie de o investitie initiala mare. Cel mai “sigur” sistem piramidal care aduce si castiguri in acelasi timp, este cel ce foloseste o cota de 3, acesta permitand jucatorului ca dupa primul bilet castigat sa isi ia inapoi investitia intiala( ceea ce inseamna o treime) iar restul de ⅔ sa le parieze pe un al doilea bilet.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere cand joci la pariuri, este ca nu toate meciurile vor iesi asa cum ar trebui, pentru ca orice jucator sau echipa are si zile proaste, dar si pentru ca exista oameni care intervin pentru favorizarea unor rezultate. Joaca responsabil si stabileste-ti un buget care sa iti permita sa traiesti chiar daca se intampla sa pierzi biletele jucate.

Citește mai departe