Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Mobilă din PAL sau mobilă din MDF? Avantaje și dezavantaje

Publicat

- 1.166 vizualizări

Ești din ce în ce mai interesat să achiziționezi mobilier, însă nu unul oarecare? Vrei să fie calitativ, durabil și să aibă un aspect plăcut? E momentul potrivit pentru a face câteva schimbări în locuința ta. Simți că acestea ar putea aduce armonie și echilibru în casă. Ce-i drept, căminul tău va fi primitor și frumos. Ce este important de știut este că atunci când cauți produse de mobilier, contează foarte mult materialul din care sunt realizate.

Iar aici, noi venim în ajutorul tău, să te informăm care este materialul potrivit:

Mobila din pal – ideală pentru casa ta 

În primul rând, trebuie să clarificăm ce este PAL-ul. Reprezintă acronimul de la “ Plăci aglomerate de Lemn”. Pentru a obține o placă din pal, procesul nu este foarte complicat. Este necesar ca lemnul să fie tocat, presat și lipit cu rășine sintetice. În final, este uscat și finisat cu melamină. Acest material este ales de majoritatea oamenilor, atunci când vine vorba de alegerea mobilei.

De ce ar trebui să apelezi la acest material? Mai jos vei găsi toate avantajele acestuia

  • Unul dintre avantajele pe care trebuie să le iei în calcul este disponibilitatea în diferite culori. În cazul în care  îți dorești un mobilier care să aibă o anumită culoare, atunci soluția este să utilizezi acest material.
  • Un al avantaj este calitatea. Este un material 100% calitativ. Te interesează  să nu întâmpini probleme cu acesta? Dacă ești interesat să cumperi, poți alege mobila de dormitor  pentru a beneficia de acesta avantaj minunat. Nu sta pe gânduri și pune în practică.
  • Preț accesibil. Nu trebuie să investești mulți bani, este la un preț potrivit pentru toate persoanele interesate să facă o schimbare și să se bucure de prețul foarte bun pus la bătaie. Sună bine? Majoritatea oamenilor  doresc să cumpere ceva de calitate, dar pe bani puțini. Acum a sosit clipa.
  • Un ultim avantaj este că materialul este executat rapid. Nu necesită un timp îndelungat de procesare.

Mobila din MDF – corespunde cerințelor tale? 

MDF – ul este acronimul pentru “Medium Density Fibreboard”. Este tot un PAL, doar că are o densitate mai mare decât acesta, dar nu este la fel de bun. Durata de viață a mobilierului din MDF este mult mai mică. Iar calitatea lasă de dorit. Ai în vedere aceste aspecte atunci când dorești să cumperi. Până la urmă, mobila este atracția casei și trebuie să se încadreze exact în criteriile tale. Alege Pal – ul pentru a te bucura de o mulțime de avantaje și satisfacții.

În încheiere, analizează foarte bine informațiile de sus. Te pot îndruma către cea mai bună și potrivită soluție. Îți dorești ca mobila să fie durabilă și să nu ai surprize în momentele în care te aștepți cel mai puțin. Mai exact când organizezi o petrecere și brusc vezi că a apărut o pată sau o zgârietură la un anumit dulap din cameră. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, este foarte important să alegi PAL-ul.

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Citește mai departe