Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

SODA are și un imn hip-hop

Publicat

- 2.051 vizualizări

Când iubești, ești dispus să faci orice sacrificiu. Iar când iubești o echipă de fotbal lucrurile merg și mai departe. Până la urmă, asta înseamnă să iubești cu toată ființa… Să iubești necondiționat… Asta delimitează un suporter adevarat de un spectator obișnuit. Noi nu renunțăm niciodată să credem în ceea ce iubim și să fim alături de echipa noastră – Indiferent de rezultate.

În primăvară m-am întâlnit cu Cristi Ilea – SĂGEATĂ cum îl cunosc prietenii și l-am întrebat, știind că hip-hop-ul face parte  din viața lui, dacă nu vrea să facă o melodie hip-hop pentru SODA. A fost încântat și după câteva luni, a intrat in studio și mi-a trimis piesa intitulată sugestiv “Lumina rămâne”. Înregistrată în studioul “Păcală Records”, Producator: Beatowski; Mix/Master: Ruben iar versurile au fost scrise chiar de el (Săgeată) melodia este un omagiu adus celor care a marcat existența echipei SODA, începând cu Ernest Solvay și marii jucători care au trecut pe la echipă și totodată închinată celui care a fost Gicu Domșa, omul care a ținut viu spiritul SODA în ultimii 15 ani! Spiritul SODA trebuie să meargă mai departe, iar noi cei care suntem născuți în acest oraș trebuie să iubim necondiționat echipa noastră draga.

Am învățat ca oamenii vin și pleacă, dar SODA va rămâne întotdeauna aici la Ocna Mureș. Nouă celor din grupul ULTRAȘ SODA ne este arhisuficient asta… Pentru că așa cum zicea un prieten bun din acest grup: “pe SODA o iubesc mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine.”

Mulțumim Cristi “SĂGEATA” Ilea! Respect maxim pentru ce ai făcut pentru culorile alb-albastre ! Așa cum ai zis la prima înregistrare “piesa asta o sa rămână pe veci”.

Hai SODA Dragă!

Marius Stîncel

Citește mai departe