Suntem şi pe:

Sport

Valentin Bambo- campion național cu LPS Cluj la categoria U17

Publicat

- 1.053 vizualizări

Se întâmpla exact acum doi ani, în iunie 2017, doamna Camelia Bambo se întreba dacă Valentin, fiul ei care terminase clasa a VIII-a, ar putea să plece la Cluj-Napoca la Liceul Sportiv. Era îngrijorată ca și mulți alți părinți care-și trimit copiii în alte orașe, ca anturajul să nu-l influențeze. Valentin dovedea de atunci că are un potențial uriaș, era un fotbalist foarte bun (lucru confirmat de nenumărate ori cei doi foști antrenori de la Soda – Titi Bugnar și Dorin Comșa). Mama lui a decis totuși să-l lase “să zboare”.

Bunul Dumnezeu a rânduit în așa fel pentru Vali ca după numai doi ani petrecuți la Cluj Napoca să cucerească Titlul Național la categoria U17 și să fie convocat la Echipa Națională de Juniori. Este încununarea muncii unui băiat foarte serios, respectuos și care mai presus de toate iubește foarte mult fotbalul. Un moment emoționant a avut loc duminică, când ocnamureșanul nostru împreuna cu echipa campioană a LPS Cluj au fost prezentați publicului prezent pe Cluj Arena.
Suntem convinși că acesta este doar începutul unui frumos drum în fotbal și cu siguranță vom mai auzi de Valentin și de performanțele sale.


Iar doamnei Camelia Bambo putem să-i transmitem că Valentin v-a răsplătit pe deplin încrederea acordată și că nu va uita niciodată locul din care a plecat și sacrificiile pe care le-ați făcut pentru el!
Baftă multă Vali Valentin!
Suntem mândri de tine!

Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design