Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Final de campionat pentru tinerii fotbaliști ai Clubului Sportiv Ocna Mureș

Publicat

- 971 vizualizări

Campionatul de fotbal 2018-2019 la final. Un campionat în care juniorii SODA au câștigat locuri fruntașe, performanță răsplătită zilele acestea, cum se vede din poza de mai sus cu câte o pizza și un suc așa ca de final de campionat. Primii serviți au fost juniorii lui Marin Divricean și Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg.

Campionatul 2018-2019 a însemnat 5 grupe de juniori cu vârste cuprinse între 17-4 ani, peste 100 de copii, foarte multe meciuri și turnee. Iată și rezultatele:

  • Juniori A1 antrenați de Sanislav Sebastian: locul IV în seria 2 în play-out,
  • Juniorii C antrenați de Marin Divricean: loc III,
  • Juniorii D antrenați de Marius Maxim: loc III în play-out,
  • Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg: loc II în play-out,
  • Juniorii F antrenați de Maier Lucian și Norbert Șuba care au obținut locul III la Turneul de fotbal Cupa CTC Store și locul 6 la turneu. Aceștia vor fi înscriți anul viitor oficial în club.

Am încercat să asigurăm tot necesarul tinerilor fotbaliști pentru că ei reprezintă viitorul în fotbalul ocnamureșan. Mulțumim pe această cale Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș pentru tot suportul acordat în acest campionat: transport, echipamente, logistică și multe altele dar și părinților și suporterii care au fost alături de tineri. Zilele acestea grupele de juniori vor încheia campionatul așa cum se face deja în ultimii ani la clubul nostru, cu o pizza și un suc ca răsplată pentru bunele rezultate. Primii serviți au fost juniorii lui Marin Divricean și Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg. Azi, vineri, urmează grupa D și luni juniorii F.” a declarat pentru ocnamuresonline.ro Paul Ioan, președinte CS Ocna Mureș.

Juniori A1 antrenați de Sanislav Sebastian

Juniorii C antrenați de Marin Divricean

 

Juniorii D antrenați de Marius Maxim

 

Juniorii E antrenați de Sorin Herțeg

Juniorii F antrenați de Maier Lucian și Norbert Șuba

Citește mai departe