Suntem şi pe:

Evenimente

Mega petrecere de ZIUA COPILULUI în parcul orașului Ocna Mureș

Publicat

- 1.664 vizualizări

Pentru o zi, parcul orașului Ocna Mureș a devenit orășelul copiilor, un loc plin de magie, jocuri și bună dispoziție unde sute de copii au trăit preț de câteva ore copilăria 100%. Au cântat, au fost pictați pe fețe, au participat la diferite concursuri cu premii, s-au dat pe tobogane gonflabile, au desenat, au alergat la nesârșit, s-au jucat în nisip, au urmărit spectacole, au cântat și dansat pe scenă și au mâncat la dulciuri până i-au durut burtica (pe unii).

Evenimentul dedicat zilei de 1 iunie, a avut loc duminică pe 2 iunie (decalat cu o zi din pricina vremii nefavorabile) și se estimează că au participat undeva la 700 copii și 350 părinți, cifrele nu le știm precis din cauză că la manifestare nu am avut jandarmi să facă numărătoarea oficială :). Am avut însă organizatorii evenimentului care erau peste tot și care au făcut ca toate manifestările din parc să decurgă perfect, conform unui program bine stabilit dinainte și care au fost mereu alături de cei de care au avut nevoie. O mică armată de voluntari aparținând bisericilor: Casa Tâmplarului, Casa Pâinii și Bunul Samaritean dar și de la Casa de Cultură ”Ion Sângereanu” au avut grijă ca fiecare copil să fie mereu cu zâmbetul pe buze, să fie pictat pe față și să fie transpirat de atâta joacă! Pe această cale îi felicităm pentru buna organizare! Prezența fiecărui copil în parc a fost răsplătită cu o punguță cu dulciuri.

La finalul zilei, cei mici au avut parte de un spectacol de muzică susținut de formația Thea Beat, niște tineri clujeni, semifinaliști la ” Românii au talent”.

Organizatorii evenimentului cărora, noi părinții le mulțumim au fost:

  • Casa de cultură ”Ion Sângereanu”
  • Biserica ”Casa Tâmplarului”
  • Biserica ”Casa Pâinii”
  • Biserica ” Bunul Samaritean”
  • Primăria și Consiliul Local Ocna Mureș

 Publicitate

Citește mai departe