Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

După Cupa României, ocnamureșanul Dragoș Gheorghe este foarte aproape de titlul de Campion Național

Publicat

- 846 vizualizări
Poza: bc-csusibiu.ro

După Cupa României cucerită în luna aprilie la Cluj Napoca, locul unde a învățat să joace baschet, ocnamureșanul Dragoș Gheorghe poate cuceri cu echipa de club BC CSU Sibiu și titlul de Campion Național la Baschet.

Ar fi o premieră pentru orașul nostru care pe lângă atletism, handbal, fotbal și volei, mai poate adăuga și baschetul la sporturile în care sportivii ocnamureșeni au devenit campioni naționali.

Jucătorul de doi metri înălțime a bifat pana acum 14 meciuri în actuala ediție a Ligii Naționale și a fost component al echipei naționale a României la Campionatul European U20 și la Universiada din 2017 (Taipei), iar în această vară a contribuit la medalia de bronz obținută de echipa sibiană în cadrul primei ediții a Ligii Naționale 3×3.

De luni 27 mai începe Finala Ligii Naționale de baschet masculin 2019 care va opune pe CSU Sibiu, echipei CSM Oradea – se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Sperăm ca până la sfârșitul lunii mai, Ocna Mureș să aibă și un Campion Național la Baschet!

Baftă CSU Sibiu! Baftă Dragoș!

Citește mai departe