Suntem şi pe:

Sport

Medalie de argint pentru antrenorul ocnamureșan Alexandru “Delu” Man

Publicat

- 515 vizualizări

Nu a fost să fie aur, dar performanța rămâne una de excepție, CSS Blaj cu ocnamureșanul Delu Man la timonă, a jucat astăzi finala Campionatului Național de Volei, Divizia Speranțe Masculin și a trebuit să recunoască superioritatea echipei bucureștene CTF Mihai I, care a câștigat titlul. La acest meci i-au fost aproape și doi dintre foștii colegi de echipă Stelian Grozav și Ernest Bocsardi, prezenți în tribune.
Să ajungi să joci finala națională cu jucători selecționați doar din Blaj, un oraș cu 20 000 de locuitori și să faci față cu brio în fața altor echipe din orașe ca București, Botoșani, Bistrița, Buzău, Dej și Fălticeni nu este la îndemâna oricui.
Delu Man un voleibalist care are în palmares atât cupa cât și campionatul ca senior, performează la cel mai înalt nivel și la nivelul juniorilor. Cei care i-au fost antrenori, domnii profesori Drăguț, Moșneag, Man și Pop, pot fi mândri de ceea ce realizează fostul lor elev!
Nu în ultimul rând trebuie felicitați și cei care conduc clubul si orașul Blaj, un oraș care respiră volei și în care performanțele care încep să se succeadă nu sunt întâmplătoare.
Respect Delu Man! Respect CSS Blaj! Respect Municipiul Blaj!

Marius Stîncel

Publicitate
Publicitate curatatorie ecologica ocna mures

Facebook

Top articole ultimele 30 zile