Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Bărbat de 41 ani reținut pentru furt calificat

Publicat

- 1.267 vizualizări

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş – Postul de Politie Noşlac  au identificat, un bărbat de  41 de ani bănuit de furt calificat.  Aceasta ar fi intrat într-un magazin alimentar şi într-o cabană din comuna Noşlac, judeţul Alba,  de unde ar fi  sustras mai multe bunuri în valoare de 700 lei.

La data de 11 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Noşlac l-au identificat pe un bărbat de 41 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, ca persoană bănuită de săvârșirea a două furturi, din comuna Noşlac.

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 06 aprilie 2019, de către o persoană care deţine o cabană în satul Captalan din com. Noşlac cu privire la faptul că, în timpul nopţii, persoane necunoscute i-au forțat ușa de la intrare şi i-au sustras mai multe bunuri din interior.

În următoarea zi, poliţiştii au fost sesizaţi că si la magazinul alimentar din satul Copand, comuna Noşlac, persoane necunoscute au forțat în timpul nopţii, ușa de la intrare şi au sustras mai multe bunuri din interior.

Prejudiciul a fost  recuperat partial şi restituit persoanelor vătămate.

Comunicat IPJ Alba

Citește mai departe