Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

CS Ocna Mureș – ACS Dumbrăvița 2-3 (2-0). Meci cu multe semne de întrebare

Publicat

- 1.480 vizualizări

SODA a pierdut cu 2-3 (2-0) cu ACS Dumbrăvița. Echipa lui Mihai Manea a condus cu 2-0 în prima repriză, iar din a doua repriză golurile adversarilor au început să curgă.

La centru a oficiat Elena Demetrescu (Rm. Vâlcea), care nu l-a eliminat pe Jinga, intrat în teren în actul secund, deși i-a arătat două avertismente, la scorul de 2-2!!! “Am vizionat după joc faza, filmarea, și așa a fost, jucătorul cu numărul 25 de la adversari a primit două cartonașe galbene în câteva minute, fără a fi eliminat! Degeaba i-am spus doamnei de la centru, nu a ținut cont de protestele noastre. Ne-a dat dreptate și observatorul, dar nu ne încălzește cu nimic că va fi suspendată. Dreptatea a fost de partea noastră, lucru recunoscut de Florin Macavei, delegatul oaspeților” , a comentat George Țălnar, secundul ocnamureșenilor pentru ziarul Unirea.

Nu aveam voie să pierdem acest meci pe care l-am avut în mână. Am fost învinși din pricina noastră, Din păcate greșim în continuare, nu ne-am achitat în a doua repriză de sarcini deși am discutat acest aspect la pauză. Nu e normal să nu luăm puncte, în condițiile în care înscriem minimum două goluri în fiecare joc. Sunt conștient că am greșit în momentul când am apostrofat arbitra. Ne cerem scuze față de suporteri, pentru că nu am reușit să învingem, dar mergem înainte și sunt convins că va veni și victoria”, a declarat pentru ziarul Unirea Mihai Manea. De altfel Mihai Manea a fost trimis în tribune din pricina protestelor la adresa arbitrajului.

Din păcate, CS Ocna Mureș a pierdut un meci care putea fi câștigat foarte ușor. Această ultimă înfrângere a stârnit numeroase nemulțumiri din partea suporterilor, iar ulterior discuțiile s-au încins pe o rețea de socializare. Și în aceste condiții, cei mai mulți dintre suporterii ocnamureșeni sunt alături de echipă și mai speră la minuni.

CS Ocna Mureș: Angeru – T. Cristea (79, A. Gherman), Goguța, Guț, Cl. Marcu – P. Man (87, F. Morar), Bedelean – S. Șimandi (67, L. Dan), S. Culda, Coltor  – Val. Drăgan; rezerve Decean, Cimpoieșu, Kiss, Borșoi. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

 

 

 

Citește mai departe