Suntem şi pe:

Articolele zilei

Trei tineri reținuți după ce au spart mai multe magazine pe raza orașului Ocna Mureș

Publicat

- 3.363 vizualizări

Trei tineri de 18 ani din Ocna Mureș au fost reținuți aseară, pentru 24 ore, după ce au spart mai multe magazine alimentare pe raza orașului, de unde au furat țigări și băuturi scumpe în valoare de 6000 lei. Bunurile au fost recuperate și predate în totalitate înapoi magazinelor. Astăzi, 15 martie, vor fi prezentați judecătoriei Aiud cu propunerea de arestare preventivă.

Update ora 12.00: În urma investigațiilor, bunurile au fost sustrase dintr-un sigur magazin, iar la alt magazin nu au reușit decât să distrugă sistemul de alarmă. Tot de la al doilea magazin au încercat să sustragă banii din dozatorul de lapte.

Update ora 13.30: Comunicat IPJ Alba

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat, cu operativitate, 3 tineri bănuiţi de furt. Aceştia ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin şi ar fi sustras băutură şi ţigări. Au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor.

La data de 14 martie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ocna Mureş i-au identificat şi reţinut pe 3 tineri, cu vârste de 17 şi 18 ani, din Ocna Mureş şi Unirea, care sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 14 martie 2019.

Publicitate

În sarcina celor 3 tineri s-a reţinut faptul că, în noaptea de 13/14 martie 2019 ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin alimentar din Ocna Mureş şi ar fi sustras ţigări şi băutură în valoare de 6.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

În cursul zilei de azi, 15 marie, cei 3 tineri vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Publicitate

Citește mai departe