Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Situatia s-a stabilizat craterul nu se mai intinde!

Publicat

- 354 vizualizări

Groapa de la Plus Ocna Mures

În urma analizei surpării înregistrate în oraşul Ocna Mureş de către grupul de experţi condus de prof. dr. univ. Zamfirescu Florian din cadrul Universităţii din Bucureşti – Facultatea de Geologie şi Geofizică, situaţia înregistrată este următoarea:

-fenomenul de surpare stagnează şi nu se propagă către zona blocurilor de locuit.
-au fost restabilite toate utilităţile în zona afectată (alimentarea cu gaz, energie electrică şi telefonie). 
-la ora 19.00 ieri seara au fost retrase din dispozitiv forţele şi mijloacele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba.

Au fost aduse tevi si piloni de beton pentru a stabiliza marginile craterului. O veste buna si pentru fostii angajati GHCL-UPSOM : domnul director Ioan Bogdan ne-a declarat: „Domnul director Ravasila de la BCR m-a anuntat azi ca au trimis indienilor scrisoarea de sustinere iar indienii au anuntat ca au platit firma de audit si ca vor vira in cursul zilei de azi sau cel tarziu luni banii pentru salarul sau salariile compensatorii” (nu stim exact daca se vireaza banii pt salarul 2 si 3 compensatoriu sau doar pt 2 -n.r) Craciun fericit ocnamureseni de pretutindeni si voi cei de acolo din oras sa multumim lui Dumnezeu ca nu au fost victime!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *