Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Invitație la teatru: ”Îndrăgostiții din Ancona”, 20 februarie, Casa de Cultură ” Ion Sângereanu”

Publicat

- 840 vizualizări

Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda împreună cu Casa de Cultură ” Ion Sângereanu” vă invită să vizionați piesa de teatru Îndrăgostiții din Ancona  în regia lui Andrei Mihalache, o comedie muzicală de zile mari!

Distribuția: Cornel Miron, Mihaela Deceanu, Doina Șoproni, Diana Tușa, Maria Salcă, Valentin Oncu/George Sfetcu, Ioan Alexandru Savu, Alexandra Dușa, Călin Mihail Roajdă, Adonis Tanța

În piesa „Indrăgostiții din Ancona”, acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor. Cel mai important om din oraş este bogătaşul Tomao Nicomaco, un Don Juan văduv, aflat la ultima tinereţe. El are o fată, Lucia, bâlbâită şi mioapă pe care doreşte să o mărite cu Giovanni, proprietarul unei cafenele din apropiere. În vecinătatea lor mai locuieşte şi Agnese, patroana unui motel, fosta iubită a lui Don Tomao, o femeie care ştie tot şi spune tot. Aceleaşi “calităţi” le are şi Dorina-menajera, amanta lui Don Tomao. Dar inima tinerei Lucia este subjugată de către Luigi, un cântăreţ ambulant, îndrăgostit şi el la rândul lui de Lucia. Planul lui Don Tomao de a-şi mărita fata cu Giovani cunoaşte o întorsătură neaşteptată odată cu venirea lui Lucrezio, student audient, fost marinar, suferind din dragoste şi cu gânduri sinucigaşe. Victoria se alătură grupului colorat din Ancona, o tânără moldoveancă cu puţine cunoştinţe de limba italiană, cu suflet mare şi viitoare mamă. Tatăl copilului ei este Giovani. Răsturnare de situaţii când cea care era considerată moartă, Drucilla, iubita lui Lucrezio, se reîntoarce în orăşelul natal.

O poveste plină de întorsături la care vă invităm să-i aflați finalul pe 20 februarie 2019 ora 18.00, la Casa de Cultură ” Ion Sângereanu”. Preț bilet: 10 lei. Bilete se pot achiziționa de la Casa de Cultură.

Citește mai departe