Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primul turneu interjudețean de șah din acest an va avea loc la Ocna Mureș

Publicat

- 1.078 vizualizări

Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș găzduiește în 24 ianuarie, un turneu interjudețean de șah de amploare, la care și-au anunțat participarea șahiști din județele Alba, Arad, Cluj, Hunedoara, Mureș și Sibiu.

Cei care doresc să se înscrie sunt rugaţi să se adreseze directorului de turneu, prof. Ioan Florin Oprea, sau lui Marius Ceteraş. (detalii mai jos)

Înainte de prânz sunt programate turneele pentru jucători nelegitimaţi, iar de la 11.30 se vor desfăşura cele pentru şahişti legitimaţi.

În 24 ianuarie vă așteptăm la turneul de șah rapid „Regele Șahului” organizat la Ocna Mureș, un oraș din județul Alba aflat la limita cu județele Cluj și Mureș, în care șahul este foarte popular în rândul copiilor datorită eforturilor profesorului Oprea Ioan Florin de la Clubul Copiilor Ocna Mureș. Vor fi turnee pentru seniori și juniori, legitimați și nelegitimați, conform prospectului din imagine.
Dorința organizatorilor este nu doar de a dezvolta șahul în Ocna Mureș, dar și de a face cunoscut acest oraș, aflat în plină transformare și care peste 2 ani urmează să revină pe harta turistică a României după finalizarea proiectului de modernizare a Băilor Sarate, o zonă de agrement foarte populară la începutul secolului XX.” (Marius Ceteraș -Facebook)

 

Citește mai departe