Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ansamblul TRADIŢII UIORENE Ocna Mureş a adus vestea cea bună a Naşterii Domnului prin colind

Publicat

- 1.814 vizualizări

Dintr-un oraş micuţ dar încărcat cu tradiţie împletitiă cu povestea sărbătorilor, ansamblul Tradiţii Uiorene, formată din copii preşcolari, au dorit să aducă vestea bună în inima tuturor românilor prin intermediul canalului Pro Tv Bucureşti în cadrul emisiunii ”La Maruţă”.

Copiii au fost primiţi cu mare drag şi bucurie de Măruţă. În cadrul emisiunii, copiii din ansamblul Tradiţii Uiorene au colindat şi au jucat jocul caprei ce din străbuni se știe că aduce belşug şi prosperitate, momentul a fost cu adevărat emoţionant când in cadrul programului a colindat grupul de copii, cel mai tânăr membru având vârsta de doar 4 ani. Prin acest moment, s-a deschis inima şi sufletul de copil al fiecărui român, timpul stând în loc pentru o clipă. Clipă în care valorile creştine împletite cu tradiţia străbună ne-a reamintit de Unitatea şi Dragostea poporului Român.

 

Copiii au fost răsplătiţi cum se cuvine cu bomboane şi multe zâmbete.
Coordonatorul acestui eveniment de emoţie şi unitate a fost realizat de doamna director a Casei de Cultură ”Ion Sângereanu” din Ocna Mureş, Liana Stoica

Citește mai departe