Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Elevii Liceului Teoretic ,,Petru Maior”premiați la ,,Gala tinerilor ocnamureșeni”

Publicat

- 1.198 vizualizări

În data de 7 decembrie 2018, la Casa de cultură ,,Ion Sângereanu” din Ocna Mureș din inițiativa și prin efortul primăriei orașului Ocna- Mureș și a Consiliului local, elevii orașului Ocna  Mureș s-au bucurat de recunoașterea publică a efortului depus în anul școlar 2017-2018.
Ca urmare a acestui eveniment recompensatoriu un număr impresionant de elevi ai ciclului primar, gimnazial și liceal, precum și cadrele didactice, antrenori, instructori au fost premiați într-un cadru generos, festiv care a elogiat meritele elevilor pentru rezultatele deosebite la învatătură din anul școlar 2017-2018. ,,Gala tinerilor ocnamureșeni” a avut drept obiectiv premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la învatătură în anul scolar 2017-2018, precum și a elevilor participanți la diferite concursuri materializate în premii și mențiuni la nivel județean și național. Aceste rezultate au încununat efortul elevilor și a colectivului de cadre didactice de la Liceul Teoretic ,, Petru Maior”. Elevii orașului implicați în cluburile sportive, în activitățile Casei de cultură ,,Ion Sângereanu”, din Ocna- Mureș conduși de d-na Stoica Liliana, sau în clubul copiilor au fost de asemenea recompensați în acest eveniment cultural inedit.
Îi felicităm și pe acestă cale pe toți elevii Liceului Teoretic ,, Petru Maior” care s-au detașat prin aceste rezultate deosebite, precum și pe toate cadrele didactice, instructori sau antrenori care au investit în ,,viitorul” orașului nostru și care prin efortul depus au facut cunoscut numele orașului Ocna Mureș .
Mulțumim totodată primăriei orașului Ocna Mureș, personal Domnului primar Silviu Vințeler, Consiliului local pentru evenimantul organizat, dar și pentru sprijinul permanent acordat educației și implicit unității noastre de învățămant.
Cu mult respect, întregul colectiv de cadre didactice al Liceului Teoretic ,,Petru Maior” Ocna Mureș.

,,Educaţia este un al doilea soare pentru cei care îl avem.” – Heraclit din Efes

Director, profesor Pustai Alina Ștefania

Citește mai departe