Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Mihai Manea este noul antrenor al CS Ocna Mureș

Publicat

- 3.105 vizualizări

Mihai Manea este noul antrenor principal al echipei de fotbal CS Ocna Mureș. Ion Ilie rămâne în staff-ul ocnamureșenilor, din postura de director tehnic.
Mihai Manea a acceptat provocarea de a prelua destinele echipei după ce CS Ocna Mureș a ratat complet startul de sezon în eșalonul terț, pierzând toate meciurile de până acum.

Schimbarea a început acum două săptămâni după plecarea lui Pereat și Maier, dar a prins contur în aceste zile, după ce acestuia i s-au îndeplinit anumite condiții, iar Mihai Manea a condus ieri, 2 octombrie primul antrenament al “alb-albaștrilor”.
La CS Ocna Mureș se reface parțial Performanța Ighiu: Ioan Ilie – director tehnic, Petre Clep – noul antrenor cu portarii, iar mijlocașul Florin Hidișan – un transfer de ultim moment!

Fost antrenor al Performanța Ighiu, echipă ce s-a desființat între timp, Mihai Manea nu a avut angajament în această perioadă, deși la un moment dat numele său era vehiculat la Unirea Alba Iulia, odată cu venirea lui Armando Popescu la gruparea din Cetatea Marii Uniri, dar antrenorul a refuzat funcția de director tehnic.

Pentru Mihai Manea, proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența A UEFA, urmează seria „Misiune imposibilă”, urmând a debuta oficial, vineri, în deplasarea de la Lugoj.

Citește mai departe