Suntem şi pe:

Evenimente

1 Octombrie 2018, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită la Centrul de Îngrijire Bătrâni din Fărău

Publicat

- 2.901 vizualizări

Azi, elevii clasei a III-a A de la Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga,, Ocna Mureș însoțiți de doamna învățătoare Domnica Buzgar și preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Ocna Mureș, însoțiți de doamna educatoare Loredana Csizmadia și doamna profesoară Ioana Ofelia Ilea au vizitat Expoziția Etnografică din Fărău unde au fost întâmpinați de gazda expoziției, doamna Viorica Ciorei și bunicii: Nicolae Covrig, Maria Popa, Gligor Dorca și Maria Moldovan.

Micuții au vizitat apoi Centrul de Îngrijire Batrâni din Fărău unde au fost întâmpinați cu caldură de domnul Ștefan Stoia, primarul Comunei Fărău, domnul viceprimar, preot Cristi Argatu, doamnele asistente sociale, doamna asistentă medicală împreună cu o parte din membrii Ansamblului ,, Cununa Fărăului ,, însoțiți de instructorul coregraf, domnul Sorin Goga.

Cu emoție în suflet sărbătoriții zilei ne-au primit cu multă dragoste trăind parcă emoția revederii cu proprii nepoți. Vizita nu a fost întâmplătoare deoarece azi am vrut să petrecem cu cei care sunt izvor de înțelepciune, cei cu părul de argint și inima de aur, BUNICII noștri…

LA MULȚI ANI !

Profesor Ilea Ofelia

 

Foto și video: Barna Marius

Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design